Simona Halep nu mai poate merge la niciun turneu fără iubit: „Vine cu mine la Madrid! Voi fi răsfățată!”

2 săptămâni in urmă 14

Simona Halep (29 de ani) a şi uitat înfrângerea suferită sâmbătă seară la Stuttgart, 3-6, 2-6 cu Aryna Sabalenka (22 de ani), şi se gândeşte deja la turneul de la Madrid. 

Simona Halep merge direct la Madrid după înfrângerea suferită în semifinalele turneului de la Stuttgart, scor 3-6, 2-6 în fața Arynei Sabalenka! Turneul patronat de Ion Țiriac va avea loc în perioada 29 aprilie – 8 mai, fiind unul dintre concursurile preferate ale Simonei.

Ion Ţiriac i-a creat întotdeauna cele mai bune condiții Simonei Halep la turneul pe care constănțeanca l-a cucerit în 2016 și 2017. În acest sezon, Halep este și mai nerăbdătoare să joace în capitala Spaniei, dat fiind faptul că iubitul ei, Toni Iuruc (41 de ani), îi va face galerie din tribune.

Simona Halep va fi răsfățată la turneul de la Madrid: „Vine și prietenul meu cu mine”

Simona Halep a afirmat, după eșecul suferit în semifinalele turneului de la Stuttgart, că a învățat din greșelile făcute în meciul cu Aryna Sabalenka! Sportiva noastră se gândește deja la turneul de la Madrid, care începe săptămâna viitoare și unde spune că va fi răsfățată: „O învăț din meciul cu Sabalenka și o joc mai bine în următorul meci. Nu revin în țară, merg direct la Madrid. Începe miercuri sau joi turneul.

Trebuie merg cu trei zile înainte, așa este regula de bulă. Este un turneu special, pentru este al domnului Țiriac și mereu simt extraodinar de bine acolo. Îmi plac condițiile de acolo, sunt răsfățată la Madrid. O am oameni dragi lângă mine, vine și prietenul meu (n.r. – Toni Iuruc). O fie un turneu frumos indiferent de rezultat, așa o bucur din plin”, a declarat Halep pentru Digisport. 

Simona Halep se simte ca acasă la turneul patronat de Ion Țiriac

Halep merge la turneul de la Madrid, patronat de mai bine de 10 ani de Ion Țiriac, după ce a acumulat câteva meciuri în picioare pe zgură! Simona a înregistrat două victorii și o înfrângere la Stuttgart, turneu la care nu a fost avantajată de condițiile indoor.

La Madrid însă, Halep s-a simțit întotdeauna ca acasă! Constănțeanca va fi cap de serie numărul 2 și va avea o concurență acerbă. Toate jucătoarele din Top 40 WTA și-au anunțat prezența la Madrid Open, cu excepția Serenei Williams (SUA, 8 WTA).

The post Simona Halep nu mai poate merge la niciun turneu fără iubit: „Vine cu mine la Madrid! Voi fi răsfățată!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă