Simona Halep nu cedează după ce a fost eliminată de la Montreal: „Mă îmbunătățesc și sunt pozitivă!”

2 luni in urmă 17

Simona Halep a pierdut în turul 2 de la Montreal, cu Danielle Collins 6-2, 4-6, 4-6, însă rămâne pozitivă. Sportiva din România revenit pe teren, într-un meci oficial, după o pauză de trei luni din cauza accidentării la gambă.

Simo a început foarte bine duelul, însă pe parcurs lipsa de consistență și-a spus cuvântul în joc, astfel că jucătoarea din Statele Unite ale Americii a bifat cea de-a 12-a victorie consecutivă în circuit.

Simona Halep, prima reacție după ce a fost eliminată de la Montreal

Halep (29 de ani, locul 13 WTA) s-a arătat dornică de a juca din nou și spune că rămâne optimistă în privința viitoarelor turnee, chiar dacă există presiunea ieșirii din top 10 WTA, după 7 ani.

„A fost un meci grozav, mai ales după câteva luni de pauză. Am jucat foarte bine și sunt mulțumită de toate. A fost însă un pic neașteptat. Mă îmbunătățesc și sunt pozitivă cu privire la modul în care am jucat”, a declarat Simona Halep în conferința de presă de după meci.

„După trei luni este greu să joci trei ore la un nivel înalt cu cineva care a câștigat multe meciuri”, a mai punctat ulterior sportiva din România pentru publicația discountsutra.com.

Simona Halep, scoasă din ritm de Danielle Collins printr-un gest nesportiv

Halep a arătat poftă de joc și a rezistat din punct de vedere fizic, în ciuda faptului că nu mai jucase niciun meci oficial din luna mai. Diferența s-a făcut pe final, când românca i-a făcut mai multe cadouri adversarei.

Simona a salvat patru mingi de meci la 4-5 în setul al treilea, dar nu a putut închide game-ul, fiind răpusă după două ore și 47 de minute. Pentru ea urmează turneul de la Cincinnati, în perioada 16 – 22 august.

Partida nu a avut doar schimburi de mingi spectaculoase, ci și momente controversate. Danielle Collins a solicitat un time out medical în setul decisiv, când Simona conducea cu break, iar americanca nu a ținut cont deloc de fair-play! Collins a rămas minute bune la vestiare, deși expirase timpul alocat îngrijirilor medicale.

Simona Halep a fost scoasă din ritm de Danielle Collins în turul 2 la Montreal, după ce americanca a rămas la vestiare mai mult decât permitea regulamentul. În timp ce aștepta revenirea adversarei pe teren, Simona i-a cerut explicații arbitrului de scaun

 

The post Simona Halep nu cedează după ce a fost eliminată de la Montreal: „Mă îmbunătățesc și sunt pozitivă!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă