Simona Halep, metodă neobișnuită prin care își găsește parteneri de antrenament. Darren Cahill s-a amuzat teribil

4 luni in urmă 71

Simona Halep a trebuit să se adapteze noilor vremuri, apelând la o metodă inedită prin care își găsește sparring partneri.

Simona Halep (29 de ani) și-a găsit parteneri de antrenament pe internet, potrivit spuselor antrenorului Darren Cahill. Din cauza faptului că Simona și Darren sunt separați de o distanță considerabilă, sportiva are domiciliul în România, antrenorul în Australia, cei doi au identificat o metodă ingenioasă pentru ca românca să nu ducă lipsă de sparring partneri.

Darren Cahill a dezvăluit că i-a recomandat elevei sale să își găsească sparring partner pe portalul Universal Tennis Ranking (UTR). În cadrul UTR sunt înregistrați jucători cunoscuți și mai puțin cunoscuți, iar Simona Halep și-a ales partenerii de antrenament în funcție de statisticile oferite de platformă.

Simona Halep își găsește parteneri de antrenament pe internet. Darren Cahill a povestit amuzat cum procedează

Simona Halep a apelat la serviciile jucătorilor înscriși pe platforma respectivă înaintea unor turnee oficiale: „Am aruncat un ochi pe ratingurile jucătorilor, pentru a vedea cât de competitivi pot fi. Nu a contat în alegerea noastră circuitul din care făceau parte, masculin sau feminin. Am ales în ideea în care Simona trebuia să înfrunte un adversar solid la antrenament”, a declarat Darren Cahill, ambasador al UTR, într-un interviu video pentru Myutr.com.

Darren Cahill a povestit amuzat că a rezervat în mod intenționat serviciile unor sparing partneri care să o poată învinge pe Simona Halep în meciurile inedite de antrenament: „Au fost cazuri în care mă gândeam la unii jucători care o pot învinge. Și să știți că nu îi face bine să câștige chiar toate meciurile de antrenament (râde). Trebuie să ne asigurăm că de partea cealaltă a fileului îi punem oponenți competitivi, care o pot învinge, pentru a intra cumpătată într-un turneu. Pot concluziona că UTR este foarte important atunci când vine vorba de alegerea partenerilor de antrenament”, a dezvăluit australianul în vârstă de 55 de ani.

 

The post Simona Halep, metodă neobișnuită prin care își găsește parteneri de antrenament. Darren Cahill s-a amuzat teribil appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă