Simona Halep, mesaj pentru români: ”Sper ca toţi oamenii să înţeleagă din această întâmplare”

1 săptămână in urmă 10

Simona Halep s-a întors în România după Indian Wells! Sportiva a venit din Statele Unite ale Americii pentru a profita de câteva zile în țară, însă a fost șocată de ce s-a întâmplat în ultima perioadă. Sportiva le-a transmis un mesaj tuturor românilor.

Simona Halep le-a transmis un mesaj românilor după ce s-a întors de la Indian Wells

Marți, în ziua în care Simona Halep s-a întors în România, numărul persoanelor care au decedat în urma infectării cu Covid-19 a fost unul îngrijorător. De asemenea, dintre 442 de oameni care și-au pierdut viața, 397 nu erau vaccinați.

Sportiva a mărturisit că este extrem de îngrijorată de ce se întâmplă în România și speră ca românii să se vaccineze pentru a se proteja împotriva efectelor grave pe care le produce virusul. Mai mult, Simona Halep a dezvăluit că o să se vaccineze cu a treia doză după turneele din acest sezon.

„Mă îngrijorează foarte foarte mult situaţia şi îmi pare rău să aud ce se întâmplă în spitale, e foarte trist. Sper ca toţi oamenii să înţeleagă din această întâmplare şi să se vaccineze, pentru că, cu siguranţă, aşa cum tot spun medicii, ne protejează.

Cu siguranţă, o să fac şi a treia doză, imediat după ce voi termina turneele din acest sezon.”, a spus Simona Halep, potrivit Adevărul.

Ce a spus Simona Halep despre înfrângerea de la Indian Wells

Simona Halep a vorbit și despre Indian Wells. Sportiva nu s-a arătat mulțumită de faptul că a fost eliminată din competiție mult prea repede, însă se bucură că nu are dureri după accidentarea produsă la Roma și abia așteaptă să revină pe terenul de tenis.

„Nu pot să spun că sunt mulţumită de ceea ce a fost acolo, dar sunt sănătoasă, n-am dureri. E greu după accidentare.

Ştiam că va fi un sfârşit de an destul de greu. Sunt OK, sunt pozitivă şi abia aştept să mă întorc pe teren, la antrenamente. E greu să joci Indian Wells în octombrie, s-a schimbat totul, dar e meritul celor care joacă bine.”, a adăugat ea.

Simona Halep, despre confruntarea cu Emma Răducanu

Simona Halep și Emma Răducanu se puteau întâlni în turul III de la Indian Wells, însă amândouă au fost eliminate de către bielorusa Aliaksandra Sasnovich. Totuși, sportiva a vorbit despre o eventuală confruntare cu aceasta la turneul Transilvanya Open, de la Cluj.

Mai mult, românca o să participe și la Kremlin Cup, de la Moscova, în perioada 18-24 octombrie.

„S-a amânat întâlnirea cu Emma. Poate la Cluj. Am felicitat-o, din nou, pentru ce a făcut (n.r. la US Open), pentru că e extraordinar. Mă bucur că sunt aptă să joc şi că voi juca la Moscova şi la Cluj.

În Rusia, e greu cu antrenamentele. Sunt două săli şi nu e comod, mai ales cu restricţiile. Am preferat să vin acasă şi să plec peste două zile. Am avut destul timp liber anul acesta.”, a mai zis ea.

The post Simona Halep, mesaj pentru români: ”Sper ca toţi oamenii să înţeleagă din această întâmplare” appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă