Simona Halep merge în finală la Melbourne, dar va fi amendată de organizatori: „Hai, proasto, bate-ți joc de tot!” Scene rar întâlnite pe terenurile de tenis: „Degeaba plec de acasă!” VIDEO

1 săptămână in urmă 11

Simona Halep (România, 20 WTA) s-a calificat en fanfare în finala de la WTA Melbourne 1, scor 6-3, 6-2 cu Qinwen Zheng (China, 126 WTA), dar românca primește și o veste proastă înaintea meciului pentru trofeu cu Veronika Kudermetova (Rusia, 31 WTA).

Organizatorii turneului din seria WTA 250 o vor obliga pe Simona Halep la plata unei amenzi, din cauza unui gest violent pe care românca l-a făcut în timpul sfertului de finală jucat vineri împotriva Viktorijei Golubic (Elveția, 43 WTA), scor 6-2, 5-7, 6-4.

Simona Halep a primit un avertisment din partea arbitrei de scaun pentru „raquet abuse”, după ce a azvârlit pur și simplu cu racheta în Arena Rod Laver! Iar sportiva noastră a avut și alte reacții rar întâlnite pe terenurile de tenis.

Simona Halep merge în finală la Melbourne, dar va fi amendată de organizatori: „Hai, proasto, bate-ți joc de tot!” Scene rar întâlnite pe terenurile de tenis

Simona Halep și-a asigurat un cec în valoare de 18.037 de dolari după ce s-a calificat în finala de la WTA Melbourne 1, dar organizatorii australieni vor tăia din premiul româncei! Asta pentru că Simona a fost avertizată de arbitra de scaun pentru „raquet abuse” în meciul din sferturi, lucru care atrage după sine o amendă cuprinsă între 2.000 de dolari și 3.000 de dolari, conform regulamentului.

Mood pic.twitter.com/U1eLvRDBpj

— SimoReactions (@Simoreactions) January 7, 2022

Halep a fost un car de nervi în meciul cu Golubic și a vociferat în permanență! Mai multe expresii savuroase rostite de a doua favorită a competiției au fost captate pe microfoanele de fond: „Să dau peste fileul ăla! Degeaba muncesc, degeaba joc, degeaba plec de acasă!”, „Sunt complexată total!” sau „Bate-ți joc, bate-ți joc! Hai, proasto, bate-ți joc de tot!”, au fost autoreproșurile pe care și le-a făcut Simona Halep în timpul maratonului de două ore și 35 de minute cu Viktorija Golubic.

Nervii nu au lipsit nici în semifinala cu Qinwen Zheng: „Nu vezi că ești haotică? Parcă ești înscrisă la maraton! Vai de capul tău!”

Simona Halep a fost mult mai calmă în semifinala cu Qinwen Zheng, ținând cont că s-a aflat în permanență la conducere, dar nervii nu au lipsit nici în meciul de sâmbătă dimineață. Halep a disputat ultimele două partide de la Melbourne în condiții indoor, astfel că replicile ei s-au auzit foarte clar pe transmisiune.

„Nu vezi că ești haotică? Parcă ești înscrisă la maraton! Vai de capul tău!”, a strigat Simona Halep la un moment dat! Jucătoarea antrenată de Adrian Marcu a evoluat însă aproape perfect din punct de vedere tactic, și-a deplasat adversara dintr-un colț în celălalt al terenului și s-a impus fără emoții cu 6-3, 6-2.

The post Simona Halep merge în finală la Melbourne, dar va fi amendată de organizatori: „Hai, proasto, bate-ți joc de tot!” Scene rar întâlnite pe terenurile de tenis: „Degeaba plec de acasă!” VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă