Simona Halep, mai sinceră ca niciodată despre Serena Williams şi compania: „Nu ştiu dacă e frumos să o spun! Le consideram bătrâne”

2 luni in urmă 15

Simona Halep a vorbit sincer despre schimbul de generaţii din tenis! Atunci când a scos capul în elita tenisului, Simona le considera bătrâne pe Serena Williams şi compania, dar acum priveşte sportul alb dintr-un unghi diferit.

Simona Halep (29 de ani) a spus pentru prima oară ce a gândit despre jucătoarele experimentate atunci când a început să câştige turnee de tenis. Constănţeanca le considera bătrâne pe sportivele din generaţia Serenei Williams (39 de ani).

Halep şi-a schimbat perspectiva asupra colegelor sale, după ce a devenit la rândul ei o veterană a circuitului. Acum, principala ameninţare pentru Simona este reprezentată de ascensiunea adversarelor din noua generaţie.

Simona Halep, mai sinceră ca niciodată despre jucătoarele din generaţia Serenei WIlliams: Le consideram bătrâne!”

Simona Halep a fost mai sinceră ca niciodată în documentarul 3 mm”, difuzat la începutul lunii pe PRO TV: Acum mai e o provocare cu astea mici, care vin, de 19-20 de ani. Eu, atunci când am început să intru în top, pe la 21 de ani, îmi permit acum să spun, nu ştiu dacă e frumos să o spun, le consideram bătrâne pe cele de 28-30 de ani.

Da, deci am ajuns eu în postura aceasta. Chiar la Shenzhen, când am văzut că sunt a doua cea mai bătrână – Kvitova a fost cea mai mare. Mă gândeam aşa, ‘Mamă se întoarce totul!’. Şi e interesant şi în poziţia asta. Mai am câţiva ani” a spus campiona de la Wimbledon 2019.

Exerciţiu de imaginaţie al Simonei Halep: Aş putea face şi mai bine lucrurile”

Simona a făcut şi un exerciţiu de imaginaţie, declarând că s-ar întoarce în timp dacă ar avea această posibilitate: Eu de 6 ani sunt în Top 5 şi nu m-am oprit! Mă lupt în continuare să devin tot mai bună.

Acum am şansa să greşesc mai puţin faţă de cum am greşit anii trecuţi. Aş vrea să fiu din nou în poziţia în care am fost şi să încerc să fac şi mai bine lucrurile. Asta e motivaţia! Aş putea face mai bine lucrurile”, a conchis Simona Halep.

The post Simona Halep, mai sinceră ca niciodată despre Serena Williams şi compania: „Nu ştiu dacă e frumos să o spun! Le consideram bătrâne” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă