Simona Halep, lecție de fotbal pentru starurile lui Real Madrid și Barcelona! Ce a făcut pe stadionul din Miami | VIDEO

1 lună in urmă 1

Simona Halep se află în Statele Unite ale Americii, pentru turneul de la Miami. Înaintea startului competiției, jucătoarea noastră și-a făcut timp pentru un scurt „antrenament” de fotbal.

Simona a dat de înțeles că se pricepe foarte bine și la „sportul rege”. Aflată pe gazonul stadionului din Miami, Simona a luat o minge de fotbal și a reușit să facă nu mai puțin de 81 de „duble”, record personal, conform spuselor ei.

Simona Halep, lecție de fotbal pentru starurile lui Real Madrid și Barcelona

Realizările tehnice cu mingea de fotbal ale Simonei Halep au fost filmate și publicate pe contul oficial de Facebook al sportivei, cu descrierea: „Noul meu record. Mă bucur de viață”.

Cu această reușit, Simona Halep i-a întrecut pe Theo Hernandez, Osmand Dembele și Martin Braithwaite, care au devenit ținta ironiilor după prezentările la echipele lor de club, având în vedere că starurile de la Real Madrid și Barcelona nu au avut capacitatea de a ține mai mult balonul pe picior.

După scurtul moment de distracție cu balonul de fotbal, Simona Halep va continua pregătirile pentru startul turneului de tenis de la Miami.

Sportiva din România va intra direct în turul doi al competiției, unde va juca împotriva câștigătoarei meciului dintre Caroline Garcia și o sportivă venită din calificări.

The post Simona Halep, lecție de fotbal pentru starurile lui Real Madrid și Barcelona! Ce a făcut pe stadionul din Miami | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă