Simona Halep le răspunde celor care cred că relația cu Toni Iuruc îi afectează cariera: „Au spus că mă voi duce în jos după nuntă!”

1 lună in urmă 12

Simona Halep (30 de ani) s-a hotărât să le răspundă celor care au insinuat că nu mai are performanțe în ultima vreme din cauza vieții extrasportive!

Simona Halep (18 WTA) a reacționat după ce a fost criticată din cauza relației cu Toni Iuruc (42 de ani)! Simona s-a căsătorit luna trecută, la Constanța, iar unele voci au spus că dubla campioană de Grand Slam a lăsat cariera de tenismenă în plan secund.

După ce a debutat cu victorie la Transylvania Open, scor 6-1, 6-2 cu Gabriela Ruse (86 WTA), Simona Halep a vorbit deschis la conferința de presă.

Simona Halep le răspunde celor care cred că relația cu Toni Iuruc îi afectează cariera: „Au spus că mă voi duce în jos după nuntă!”

Simona Halep le răspunde celor care cred că viața ei profesională a avut de suferit din cauza relației cu Toni Iuruc: „Mulți oameni au spus că mă voi duce în jos după petrecerea de nuntă, dar eu nu am spus așa ceva! Soțul meu îmi e alături și sunt fericită. Mă susține să continui să joc”, a declarat Simona Halep.

Halep a vorbit și despre meciul excelent cu Ruse, pe care crede că l-a câștigat în special datorită serviciului: „A fost unul dintre cele mai bune meciuri de când am revenit, astăzi am servit cel mai bine de când am revenit, poate şi înainte, n-am servit atât de bine înainte, returul a fost foarte bun, poate aş fi putut să joc un pic mai lung, forehand-ul n-a fost aşa cum mi-am dorit, dar cu siguranţă a fost unul dintre cele mai bune meciuri de după revenire”, a mai adăugat Simona, declarându-se satisfăcută de forma în care se află.

The post Simona Halep le răspunde celor care cred că relația cu Toni Iuruc îi afectează cariera: „Au spus că mă voi duce în jos după nuntă!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă