Simona Halep, lăudată după primul meci de la Roland Garros. Dialog savuros între Gael Monfils și Elina Svitolina: „Nu știe cum să mai piardă”

5 luni in urmă 20

Simona Halep este văzută de mulți specialiști principala favorită de la Roland Garros. Meciul in primuk tur este încă o dovadă că jucătoarea din România trece printr-o perioadă foarte bună. Gael Monfils și Elina Svitolina au lăudat-o pe jucătoarea din România.

Gael Monfils și Elina Svitolina formează un cuplu în viața de zi cu zi. Cei doi au inaugurat o emisiunea de analiză și au povestit destul mult despre ce s-a întâmplat la ultimele turnee de tenis. Au lăudat patru jucătoare, iar Simona Halep a fost remarcată pentru prestațiile foarte bune din acest an.

Jucătoarea din România a câștigat trei turnee în acest an, iar în primul tur la Roland Garros a jucat foarte bine. 6-4, 6-0 s-a terminat duelul cu Sara Torribes Tormo. În următoarea partidă o va înfrunta pe Irina Begu.

Gael Monfils: Trebuie să o spun, pentru mine Halep este principala favorită la Roland Garros, a avut o săptămâna extraordinară la Roma, mulți spun că ea este favorită pentru că nu…
Elina Svitolina: Pentru că nu știe cum să mai piardă. A câștigat la Dubai înainte de întrerupere, apoi s-a impus la Praga, iar acum la Roma. Putem vedea că e într-o formă bună.

Simona Halep, lăudată de Gael Monfils și Elina Svitolina

Simona Halep a câștigat în 2018 turneul de la Roland Garros. Gael Monfils și Elina Svitolina
sunt convinși că sportiva din România poate să dea din nou lovitura.

Gael Monfils: A și câștigat trofeul la Paris, știm cât de periculoasă e Simona atunci când este pe un asemenea val de încredere, iar acest lucru o face favorită. A arătat un tenis foarte bun la Roma.

Elina Svitolina: Da, a jucat foarte bine, și-a câștigat meciurile de la Roma cu ușurință, iar acest lucru te ajută și te pune într-o stare mentală bună pentru că atunci când te impui mai ușor decât te așteptai ai încredere. E o jucătoare extraordinar de solidă și trebuie să fii foarte bine pregătită fizic pentru a o învinge. Am jucat de multe ori împotriva ei și știu cum e să evoluezi cu Simona e clar printre favoritele la trofeul de la Paris.

The post Simona Halep, lăudată după primul meci de la Roland Garros. Dialog savuros între Gael Monfils și Elina Svitolina: „Nu știe cum să mai piardă” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă