Simona Halep, la momentul dezvăluirilor: ce ”nu știe deloc să facă” Toni Iuruc + surpriza pe care i-a făcut-o soțul

4 săptămâni in urmă 13

  • Fotbal: România U20 - Polonia U20, joi, 18:00, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM: Grecia - Spania, joi, 21:45, Digi Sport 1

În cadrul interviului, Simona Halep a dezvăluit că soțul său, Toni Iuruc, i-a pregătit acasă o cameră specială, în care au fost duse cele mai importante trofee obținute în carieră.

Galerie Foto

Toni Iuruc, surpriză pentru Simona Halep

Sportiva a recunoscut că folosește camera în care sunt afișate trofeele pentru a-și lua un ”boost” de energie în zilele în care starea sa de spirit nu este cea mai bună.

Acum, soțul meu tocmai a făcut camera tenisului, cu trofeele mele. Nu e o cameră mare, am făcut selecție, le-am pus doar pe cele mai importante.

Lumea animalelor are propriile reguli. Vezi Sălbăticia ascunsă a Americii de Nord în Digi Online pe Digi Animal World de la 21:00.

Când am o stare proastă sau devin melancolică, merg acolo și reușesc să mă reîncarc cu energie. Așa văd viața mai frumoasă. Trofeul de la Wimbledon este cel mai special, dar și cel de la Roland Garros este special, pentru că a fost primul de Grand Slam”, a declarat Simona Halep.

Simona Halep: ”Toni Iuruc habar n-are să gătească”

Simona Halep a vorbit și despre treburile casnice din familie și a recunoscut că nici ea, dar nici Toni Iuruc nu știu să gătească.

Am o doamnă care mă ajută cu curățenia, casa e curată mereu, cu totul pus la locul lui. Nu știu să gătesc, am învățat să fac clătite în carantină, pot să trăiesc doar cu clătite, aș mânca dimineața, la prânz și seara. Nici soțul meu nu știe deloc să gătească”, a recunoscut Simona Halep.

Etichete: simona halep , toni iuruc
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă