Simona Halep jubilează după calificarea în semifinale la Stuttgart: „Acesta e secretul meu!”

2 săptămâni in urmă 11

Simona Halep (3 WTA) a reușit o nouă victorie entuziasmantă la turneul de la Stuttgart, calificându-se în semifinalele competiției WTA 500! Halep a făcut instrucție cu Ekaterina Alexandrova (Rusia, 34 WTA), scor 6-1, 6-4! 

Simona Halep și-a făcut temele după ce pierduse precedentele două mecuri directe cu Ekaterina Alexandrova! Românca și-a distrus adversara vineri seară și a încheiat conturile după o oră și 12 minute de joc.

Halep a acordat un interviu pe teren, dezvăluind care a fost secretul victoriei! La fel ca și în meciul din turul 2 cu Marketa Vondrousova, scor 6-1, 6-3, serviciul Simonei a funcționat perfect.

Simona Halep jubilează după calificarea în sferturi la Stuttgart: „ Sunt mulțumită de modul în care am servit și cred că acesta e secretul meu!”

„Știam că va juca rapid și plat, așa că a trebui să o fac să alerge mai mult decât în meciurile precedente! Mi-am învățat lecția, iar astăzi m-am concentrat pe ceea ce trebuie să fac pe teren. Mereu e complicat atunci când câștigi ușor primul set! Primele game-uri din setul secund sunt importante.

Am încercat să fiu cât mai agresivă și să dictez ritmul. Mă simt tot mai puternică mental de la meci la meci. Învingându-le pe aceste două fete, care m-au învins în trecut, reprezintă un mare plus. Sunt mulțumită de modul în care am servit și cred că acesta e secretul meu! Acum am nevoie de un masaj și să mă bucur de victorie!”, a declarat Halep la final.

The post Simona Halep jubilează după calificarea în semifinale la Stuttgart: „Acesta e secretul meu!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă