Simona Halep – Jasmine Paolini, în sferturi la Linz. Live Video Online. Românca poate reveni în Top 20 WTA

3 săptămâni in urmă 25

Simona Halep (România, 22 WTA) se luptă cu Jasmine Paolini (Italia, 51 WTA) pentru un loc în semifinalele turneului WTA 250 de la Linz (Austria), după ora 18:30, Live Video Online pe www.prosport.ro.

Meciul dintre Simona Halep și Jasmine Paolini, programat miercuri, după ora 18:30, are o miză importantă pentru sportiva noastră! Dacă se califică în semifinale, Simona ar obține puncte valoroase, ce i-ar asigura revenirea în Top 20 WTA. În acest scenariu, Simona va acumula 2.577 de puncte și ar urca două poziții în clasament, până pe locul 20 mondial.

De asemenea, în cazul în care o învinge pe Jasmine Paolini, românca va fi recompensată și cu un cec în valore de 8.144 de euro. Turneul din Austria este dotat cu premii în valoare totală de 189.708 euro.

Simona Halep – Jasmine Paolini, în sferturi la Linz, Live Video Online după ora 18:30! Românca și-a adjudecat singurul meci direct cu italianca

Simona Halep, a doua favorită a competiției, se duelează cu Jasmine Paolini pentru un loc în semifinale la Linz! Românca a răpus-o pe Aliaksandra Sasnovich (Belarus, 85 WTA) la debutul în turneul din seria WTA 250, scor 7-5, 6-3! Dacă Halep a câștigat doar un meci în Austria – a beneficiat de tur liber datorită statutului de favorită numărul 2, Paolini a trebuit să muncească serios pentru a ajunge în sferturi: 6-4, 3-6, 6-2 cu Dayana Yastremska (Ucraina, 97 WTA) în runda inaugurală, respectiv 6-1, 2-6, 6-4 cu Saisai Zheng (China, 87 WTA) în turul secund.

Simona Halep s-a mai întâlnit o singură dată cu Jasmine Paolini în circuitul WTA, la turneul de la Roma 2020, pe care românca l-a și câștigat! Sportiva noastră nu a avut nicio emoție în meciul disputat în turul secund, pe zgura de la Foro Italico, trecând de italiancă în minimum de seturi, cu 6-3, 6-4. Meciul dintre Simona și Jasmine de la Linz este al treilea al zilei pe terenul central. Dacă o învinge și de data aceasta pe Jasmine Paolini, eleva lui Adrian Marcu ar putea da peste Jaqueline Cristian (România, 100 WTA) în penultimul act, aceasta duelându-se după ora 21:00 cu Veronika Kudermetova (Rusia, 32 WTA).

The post Simona Halep – Jasmine Paolini, în sferturi la Linz. Live Video Online. Românca poate reveni în Top 20 WTA appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă