Simona Halep - Jasmine Paolini 6-3, 6-4! Campioana noastră s-a calificat în turul 3 de la WTA Roma

2 months ago 2

PSG - Metz (miercuri, ora 22:00, Digi Sport 1)

Botoşani - Shkëndija (joi, ora 18:45, Digi Sport 1)

În următorul meci de la simplu, Simona Halep va da peste învingătoarea dintre Yastremska şi Anisimova.

Galerie Foto

UPDATE Ora 15:02 - Simona Halep - Jasmine Paolini 6-3, 6-4. GAME, SET și MECI SIMONA HALEP!

UPDATE Ora 14:58 - Simona Halep - Jasmine Paolini 6-3, 5-4. Simona pare decisă să nu mai complice lucrurile și să se impună în acest al doilea set. 

UPDATE Ora 14:56 - Simona Halep - Jasmine Paolini 6-3, 4-4. BREAK HALEP! Simona, mult mai concentrată, caută soluții pentru a reveni la conducere. Game alb.

UPDATE Ora 14:52 - Simona Halep - Jasmine Paolini 6-3, 3-4. REBREAK PAOLINI! Sportiva din Italia luptă până la epuizare pentru fiecare punct. Luptă complicată în acest set secund.

UPDATE Ora 14:47 - Simona Halep - Jasmine Paolini 6-3, 3-3. BREAK SIMONA! Halep revine în set, după un schimb complicat cu Paolini. Simona încearcă să alterneze loviturile și să scoată la maximum ce poate din fiecare minge.

UPDATE Ora 14:42 - Simona Halep - Jasmine Paolini 6-3, 2-3.

UPDATE Ora 14:39 - Simona Halep - Jasmine Paolini 6-3, 2-2 REBREAK HALEP! Simona nu face cel mai bun meci al ei, dar iată că are valoarea și știința de a ține meciul în mână.

UPDATE Ora 14:31 - Simona Halep - Jasmine Paolini 6-3, 1-2 BREAK PAOLINI. Meci ciudat, cu multe greșeli.

UPDATE Ora 14:31 - Simona Halep - Jasmine Paolini 6-3, 1-1. Simona se putea distanța, numai că graba de a finaliza a costat-o. Italianca se agață cu toate forțele rămase de șansa ei.

UPDATE Ora 14:12 - Simona Halep - Jasmine Paolini 6-3, 1-0. Simona și-a adjudecat serviciul, după cel mai lung game. A salvat și trei mingi de break.

UPDATE Ora 14:12 - Simona Halep - Jasmine Paolini 6-3, 0-0. A început setul al doilea, cu Simona la serviciu.

UPDATE Ora 14:12 - Simona Halep - Jasmine Paolini 6-3! BREAK, GAME ȘI SET SIMONA! Sportiva noastră s-a impus într-un final în primul set, după 36 de minute. Entuziasmul sportivei din Italia s-a mai estompat în fața valorii adversarului. Simona a început ezitant, dar și-a reglat pe parcurs jocul.

UPDATE Ora 14:12 - Simona Halep - Jasmine Paolini 5-3. Simona, mult mai concentrată și atentă, reușește să se distanțeze în primul set. Variază foarte mult loviturile.

UPDATE Ora 14:07 - Simona Halep - Jasmine Paolini 4-3. BREAK HALEP! Simona a început în forță pentru că a vrut să recupereze rapid ce a pierdut în game-ul precedent. A variat mai mult jocul și e iar la conducere.

UPDATE Ora 14:04 - Simona Halep - Jasmine Paolini 3-3. BREAK PAOLINI! A fost un game ciudat, în care Simona a comis mai multe erori neforțate. Jasmine a speculat foarte bine și cu o lovitură de dreapta foarte bună.

UPDATE Ora 13:45 - Simona Halep - Jasmine Paolini 3-2. BREAK SIMONA! Campioana noastră pare a-și intra cu mult calm în ritmul propriu. Paolini stă bine doar pe forehand, iar Halep știe deja cum să contracareze.

UPDATE Ora 13:45 - Simona Halep - Jasmine Paolini 2-2. Campioana noastră pare a-și fi reglat jocul. A condus lejer cu 40-0, italianca a luat o minge, dar, până la urmă, Simo și-a adjudecat punctul. Italianca accelerează când poate și continuă jocul în forță.

UPDATE Ora 13:45 - Simona Halep - Jasmine Paolini 1-2. Paolini a avut șansa de a face un nou break, dar Simona a revenit. Campioana noastră, cu al său lung de linie, face ravagii și în acest meci. De partea cealaltă, Jasmine a început în forță și atacă mai ales cu forehand-ul.

UPDATE Ora 13:45 - Simona Halep - Jasmine Paolini 0-2. BREAK PAOLINI! Sportiva din Italia a început partida extrem de agresiv și iată că are acum 2-0.

UPDATE Ora 13:41 - Simona Halep - Jasmine Paolini 0-1. Italianca a început bine și a servit în forță, chiar dacă este mică de înălțime.

UPDATE Ora 13:38 - A început partida Simona Halep - Jasmine Paolini 0-0. Este prima întâlnire dintre cele două sportive. Paolini a câștigat serviciu


Simona Halep - Jasmine Paolini, în direct la Digi Sport 2

"E greu să am așteptări de la acest turneu pentru că totul s-a schimbat e altă perioadă a anului. După o lungă perioadă de stat fără turnee, este mai dificil, dar mă bucur tare mult că sunt aici și că pot să joc niște meciuri și că pot să fac tot ceea ce pot eu mai bine ca să le câștig", a spus Halep pentru Digi Sport.

Două finale a jucat Halep la Roma, ambele pierdute în fața Elinei Svitolina.

Etichete: simona halep , wta roma , jasmine paolini , simona halep jasmine paolini
Read Entire Article
Powered By Seo Tools