Simona Halep, izbucnire nervoasă în meciul cu Jasmine Paolini: „Nu-i mai da acolo!”

2 months ago 2

TENIS  ·  WTA ROMA

Simona Halep (28 de ani, 2 WTA) a învins-o în turul doi de la WTA Roma pe Jasmine Paolini (24 de ani, 99 WTA), scor 6-3, 6-4. Sportiva noastră a trecut și prin momente dificile în confruntarea cu italianca +21 FOTO

Simona Halep (28 de ani, 2 WTA) a învins-o în turul doi de la WTA Roma pe Jasmine Paolini (24 de ani, 99 WTA), scor 6-3, 6-4. Sportiva noastră a trecut și prin momente dificile în confruntarea cu italianca

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 septembrie 2020, 15:28 / Actualizat miercuri, 16 septembrie 2020 15:52

Simona Halep (28 de ani, 2 WTA) a învins-o în turul doi de la WTA Roma pe Jasmine Paolini (24 de ani, 99 WTA), scor 6-3, 6-4. Sportiva noastră a trecut și prin momente dificile în confruntarea cu italianca.

Simona Halep va juca în runda următoare cu învingătoarea dintre Dayana Yastremska și Amanda Anisimova

În primul set, la scorul de 3-2 și 40-30 în favoarea lui Jasmine, Halep și-a reproșat faptul că trimite pe forehand-ul adversarei. „Nu-i mai dat tot pe dreapta”, a strigat Simona, care s-a calmat ulterior.

Simona Halep, în „optimi” la Roma

Simona nu a practicat cel mai bun tenis al său, însă a izbutit în cele din urmă să treacă de Paolini. Italianca a început în forță confruntarea, agresiv, însă lacunele din backhand și serviciul doi modest au tras-o în jos pe Jasmine.

Paolini și Halep s-au înfruntat în premieră la Roma. În primul tur, Simona a avut liber, în timp ce Paolini a trecut de Anastasija Sevastova (30 de ani, 46 WTA) în două seturi, scor 6-2, 6-3. 

FOTO Cele mai tari imagini din meciul Simona Halep – Jasmine Paolini 6-3, 6-4

În prag de divorț, Cornelia Catanga face public acum un detaliu extrem de intim din căsnicia lor: „Eu și Aurel...„

Libertatea

Playtech: Mirel Rădoi, acuzații grave: ar fi lovit un motociclist cu mașina. Ce a făcut soția lui
Read Entire Article
Powered By Seo Tools