Simona Halep își pregătește retragerea! Unde vrea românca să joace ultimul ei meci oficial: „Este turneul meu preferat!” | VIDEO

2 luni in urmă 3

Simona Halep (29 de ani, locul 3 WTA) a dezvăluit în cadrul cărui turneu vrea să joace ultimul ei meci oficial de tenis.

Simona Halep s-a retras din cadrul turneului de la Miami, înaintea meciului cu Anastasija Sevastova, din cauza unei accidentări pe care a acuzat-o încă din timpul partidei cu Caroline Garcia, câștigată în cele din urmă cu scorul de 3-6, 6-4, 6-0.

Recent, sportiva noastră a răspuns întrebărilor fanilor prin intermediul celor de la WTA.

Simona Halep a anunțat unde vrea să joace meciul de retragere din tenis

Una dintre întrebări a fost legată de retragerea din tenis. Un fan a dorit să știe care este turneul în cadrul căruia românca ar vrea să joace ultimul ei meci oficial și de ce. Simona Halep a răspuns, fără să stea pe gânduri, că și-ar dori să se retragă din tenis cu un meci la Roland Garros, acesta fiind primul turneu de Grand Slam pe care l-a câștigat în carieră.

„Aș vrea să joc ultimul meci al carierei la Roland Garros pentru că este turneul meu preferat, iar acolo am câștigat primul meu titlu de Grand Slam”, a spus Simona Halep, într-un videoclip publicat de către WTA pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by WTA (@wta)

În urmă cu aproximativ trei luni, Simona Halep declara că își dorește să mai joace măcar trei sau patru ani.

Întrebată câți ani mai are de gând să joace, sportiva noastră a explicat că încă intră cu teren pe plăcere și nu are motive să se retragă prea curând.

„Destui (n.r. râde)! De la zi la zi, parcă îmi doresc mai mult să joc. Vor fi trei, patru ani, nu știu, dar sunt foarte bucuroasă să fiu pe teren, îmi face foarte mare plăcere. De acea îndrăznesc să spun că mai am trei, patru ani”, spunea Simona Halep, pentru GSP.

The post Simona Halep își pregătește retragerea! Unde vrea românca să joace ultimul ei meci oficial: „Este turneul meu preferat!” | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă