Simona Halep își face „mea culpa” după eliminarea dramatică de la Madrid: „Prea multe greșeli!” Ce își reproșează românca

2 zile in urmă 12

Simona Halep (29 de ani) și-a recunoscut greșelile după eliminarea dramatică suferită în optimile turneului de la Madrid, scor 6-4, 5-7, 5-7 cu Elise Mertens (25 de ani). 

Simona Halep, a treia jucătoare a clasamentului WTA, admite că a comis prea multe erori în meciul nebun cu Elise Mertens (Belgia, 16 WTA) de la Madrid! Cu toate acestea, Simona s-a declarat mulțumită de nivelul de joc pe care l-a arătat marți, pe centralul „Manolo Santana”.

De asemenea, statistica ne arată faptul că Halep a greșit nepermis de mult în fața lui Mertens! Nu mai puțin de 10 duble greșeli a făcut eleva lui Darren Cahill, în timp ce belgianca, cu 9 duble greșeli comise, a pedepsit-o pe româncă. Elise a reușit trei ași, pe când Simona nu a expediat niciun serviciu direct câștigător.

Simona Halep își face „mea culpa” după înfrângerea din optimile turneului de la Madrid: „Mă grăbesc în unele momente și comit erori pe care în mod normal nu le fac”

„Sunt foarte fericită de cum am jucat, dar am făcut prea multe greșeli. Mă grăbesc în unele momente și comit erori pe care în mod normal nu le fac. La acest capitol trebuie să lucrez și să fiu mai răbdătoare în viitor”, a fost reacția Simonei Halep la conferința de presă de la finalul meciului. Simona Halep a triumfat la Madrid Open în anii 2016 și 2017, însă românca a eșuat în încercarea de a realiza „tripla” la ediția din acest an.

Este normal ca Simona Halep să aibă regrete după eliminarea de la Madrid Open, ținând cont că românca a avut meciul în mână. Halep a condus cu set și break, la 6-4 și 4-3, apoi a avut break în față și în decisiv, iar Elise Mertens a revenit de fiecare dată și s-a impus cu 6-4, 5-7, 5-7. După înfrângerea dureroasă pe care a suferit-o, Simona rămâne cu un cec în valoare de 34.048 de euro.

The post Simona Halep își face „mea culpa” după eliminarea dramatică de la Madrid: „Prea multe greșeli!” Ce își reproșează românca appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă