Simona Halep – Irina Begu, duelul româncelor în turul al doilea de la Roland Garros

4 luni in urmă 20

Simona Halep și-a aflat adversara din turul al doilea de la Roland Garros! Fostul lider mondial va da tocmai peste Irina Begu, care a trecut și ea mai departe la Paris.

După ce Simona Halep a eliminat-o fără probleme pe Sara Sorribes Tormo, Irina Begu a învins-o în trei seturi pe Jil Teichmann.

Simona Halep o va întâlni pe Irina Begu în turul al doilea de la Roland Garros

Dacă Simona Halep a câștigat meciul din primul tur în două seturi, Irina Begu a avut o partidă mult mai grea. Begu a câștigat primul set cu Jil Teichmann, scor 6-4, însă jucătoarea din Elveția a trimis meciul în decisiv, după ce a luat setul al doilea tot cu 6-4.

Irina Begu a fost mai bună în decisiv, pe care l-a câștigat cu 6-3, iar acum se pregătește să o întâlnească pe Simona Halep, care azi împlinește vârsta de 29 de ani.

Halep și Begu s-au întâlnit până acum de cinci ori, iar Simona s-a impus de fiecare dată, ultima oară la Praga, în luna august.

Până acum, Begu i-a luat Simonei un singur set, la Madrid, în urmă cu mai bine de patru ani. Halep a ajuns la 15 victorii consecutive, așa că misiunea Irinei se anunță infernală, mai ales că Simona este principala favorită la cucerirea Grand Slam-ului de la Paris.

Cei de la L’Equipe subliniază că Halep „a fost imposibil de oprit” în primul meci de la Paris, în timp ce ESPN scrie că Sorribes Tormo „nu a avut nicio șansă” în fața fostului lider mondial.

Pentru victoria din turul 1 de la Roland Garros, organizatorii turneului de la Paris i-au oferit sportivei din Constanța un cec în valoare de 60.000 de euro, iar dacă o să se impună și în turul 2, atunci în contul româncei vor intra încă 84.000 de euro.

The post Simona Halep – Irina Begu, duelul româncelor în turul al doilea de la Roland Garros appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă