Simona Halep, interviu inedit, din balconul hotelului, înainte de Australian Open. Ce le-a spus jurnaliștilor urcați pe acoperișul unei clădiri | VIDEO

1 lună in urmă 1

Simona Halep, moment inedit înainte de startul de la Australian Open. Jucătoarea din România a acordat „un interviu”, unor realizatori radio care s-au urcat, cu un megafon, pe acoperișul clădirii de lângă hotelul unde este cazată campioana din România. Le-a spus că s-a trezit foarte devreme și că s-a plictisit foarte tare în carantină.

Simona Halep a ajuns de joi la Adelaide și a fost nevoită să intre imediat în carantină. Acesta este regulamentul pentru toți sportivii care vor participa la Melbourne Summer Series şi la Australian Open. Toți jucătorii au fost nevoiți să ajungă în Australia până pe data de 17 ianuarie, iar în cele două săptămâni de carantină au voie să se antreneze câte cinci ore în fiecare zi.

Doi prezentatori de la un post de radio local au profitat de faptul că sediul lor se află chiar în vecinătatea hotelului unde se află în carantină, la Adelaide, mai mulți sportivi importanți. Erin Phillips și Soda au urcat pe acoperiș și le-au urat „bun venit”. Și-au transmis mesajul ajutați de un megafon.

„Am vrut să-i întâmpinăm pe noii noștri vecini de cartier. Se întâmplă că noii noștri vecini să fie șase dintre cei mai buni jucători de tenis din lume. Serena Williams, Rafael Nadal, Novak Djokovici, Simona Halep, Naomi Osaka și Dominic Thiem sunt în carantină la un hotel situat chiar peste drum de studiourile noastre. Erin Phillips și Soda au urcat pe acoperișul studioului nostru pentru a încerca să ne prezentăm. Și, băiete, am dat de aur din prima zi!

Incredibila Simona Halep și antrenorul ei (Darren Cahill) au ieșit pe balconul lor pentru a ne face cu mâna. Ea a dezvăluit că s-a trezit devreme și că nu a deranjat-o tot zgomotul pe care îl făceau oamenii noștri. În următoarele două săptămâni, Erin&Soda vor urca pe acoperiș pentru a încerca să-i distreze pe noii vecini”, se arată pe site-ul postului Mix102.3.

Simona Halep, „interviu inedit” din balconul hotelului

Simona Halep a acceptat dialogul de la distanță. Le-a spus celor doi prezentatori că se trezește în fiecare zi la cinci dimineața și a recunoscut că se cam plictisește. Erin Phillips și Soda i-au promis că vor încerca să-i facă mai ușoară această perioadă de carantină și i-au transmis că vor difuza la radio melodiile ei preferate.

„Știu că va fi dificil din punct de vedere mental, dar simt că experiențele mele în bule din 2020 mă vor ajuta să știu la ce să mă aștept. Sunt mai puțin stresată și pentru că știu că au COVID sub control în Australia și că odată ce se termină perioada de carantină, vom fi liberi!”, a declarat Simona Halep pentru Reuters, înainte de această perioadă de carantină.

The post Simona Halep, interviu inedit, din balconul hotelului, înainte de Australian Open. Ce le-a spus jurnaliștilor urcați pe acoperișul unei clădiri | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă