Simona Halep, întâlnire specială la Melbourne: „El m-a învățat cum să fiu omul care sunt astăzi”

3 săptămâni in urmă 22

Articol de GSP - Publicat luni, 03 ianuarie 2022, 13:47 / Actualizat luni, 03 ianuarie 2022 14:05

Aflată la Melbourne, în așteptarea turneului WTA250 Melbourne Summer Set 1, Simona Halep (30 de ani, locul 20 WTA) s-a întâlnit cu fostul său antrenor, australianul Darren Cahill (56 de ani).

Simona Halep, favorita numărul 2 la Melbourne Summer Set 1, s-a întâlnit astăzi cu fostul său colaborator, antrenorul Darren Cahill. Cei doi s-au fotografiat împreună, iar Simona a publicat poza pe contul de Twitter, alături de un mesaj emoționant.

 „Asta simt acum”

INTERVIU

Interviu cu Simona Halep înainte de debutul în noul sezon » Cum crede că va fi 2022 și ce spune despre retragere: „Asta simt acum”

Simona Halep, mesaj pentru Darren Cahill: „M-a învățat să fiu omul care sunt astăzi”

„Această persoană m-a învățat cum să fiu omul care sunt astăzi. Am atins cele mai înalte culmi din tenis datorită lui și nu am cuvinte să-i mulțumesc pentru tot ce a făcut pentru mine și alături de mine! Au fost cei mai buni 5 ani, a fost atât de bine să te văd astăzi, D!”, a scris Halep.

 „El m-a învățat cum să fiu omul care sunt astăzi”

Simona Halep și Darren Cahill // foto: Twitter

Simona Halep și Darren Cahill au lucrat împreună timp de 5 ani 

Colaborarea dintre Simona și Darren s-a încheiat în septembrie 2021. A fost a doua oară când Halep și Darren Cahill s-au despărțit. În noiembrie 2018, jucătoarea anunța că cei doi încetează colaborarea pentru ca Darren să poată petrece mai mult timp alături de familie.

Ulterior, în septembrie 2019, Halep a declarat că va lucra din nou cu Darren Cahill, colaborarea începând la startul anului 2020.

Cei doi au început să lucreze prima oară în vara lui 2015, iar alături de australian Simona a câștigat primul turneu de Grand Slam, Roland Garros 2018, și a ajuns pe locul 1 WTA.

Darren Cahill, la antrenamentul lui Iga Swiatek

Zilele trecute, fotoreporterii l-au surprins pe Darren Cahill la antrenamentul uneia dintre cele mai promițătoare jucătoare din circuit, Iga Swiatek. Darren a urmărit atent mișcările polonezei, iar la final a purtat o scurtă discuție cu aceasta.

Iga Swiatek va juca în următoarea perioadă la turneul Adelaide International 1, unde este cap de serie #5.

VIDEO » Salariul colosal pe care Simona Halep i-l dădea anual lui Darren Cahill

Citește mai multe știri din tenis: 

Simona Halep și-a aflat posibila adversară la Melbourne » Poate da de o româncă în turul 2

Trei românce au jucat deja în acest început de an » Cine a obținut unicul succes românesc

Playtech: BOMBĂ! Octavian Jurma, anunț HALUCINANT! Ireal ce urmează de luni: 'Vine în regim turbo'


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă