Simona Halep, în semifinalele turneului de la Linz, după ce a întors meciul cu Jasmine Paolini

2 săptămâni in urmă 12


Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Linz, după ce a revenit de la 4-6, 1-3, în meciul cu italianca Jasmine Paolini, a scris gsp.ro. Meciul a durat mai bine de două ore.


Simona Halep (30 de ani, 22 WTA) a învins-o pe Jasmine Paolini (25 de ani, 51 WTA) în sferturile turneului WTA de la Linz, scor 4-6, 7-5, 6-0, și s-a calificat în semifinalele competiției.


Halep va evolua în turul următor fie cu Jaqueline Cristian, locul 100 WTA, beneficiară a unui wildcard, fie cu rusoaica Veronika Kudermetoba, locul 32 WTA şi cap de serie numărul 4.


Halep, ieșire nervoasă în timpul meciului


Constănțeanca a avut însă un start de meci dificil. În primul set, la scorul de 5-2 pentru sportiva din Italia, Simona Halep a avut o ieșire nervoasă după ce a comis o eroare neforțată și a trimis mingea în fileu.


„Ce naiba? De ce nu lovești?” a fost reacția Simonei Halep. Nu a fost singura ieșire a fostului lider mondial din prima parte a meciului cu Paolini, în care jocul nu i-a ieșit, potrivit Digi Sport.


Aflată acum pe locul 22 mondial, Simona Halep și-a asigurat revenirea între primele 20 de jucătoare ale lumii începând de săptămâna viitoare.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă