Simona Halep, în ”careul de ași” de la Linz: ”La început nu am putut să fac nimic!”. Cum a comentat ieșirile nervoase

3 săptămâni in urmă 18

  • Fotbal: România U20 - Polonia U20, joi, 18:00, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM: Grecia - Spania, joi, 21:45, Digi Sport 1

Fostul lider mondial a avut o misiune mai dificilă decât se aștepta în fața sportivei din Italia, pe care o bătuse în singura întâlnire directă precedentă. Simona Halep a cedat primul set pe parcursul căruia a avut câteva ieșiri nervoase, însă a revenit spectaculos adjudecându-și-le pe următoarele două.

Simona Halep, în semifinalele turneului WTA de la Linz: ”Am luptat până la final”

La final, Simona a recunoscut că Paolini a pus-o în dificultate în prima parte a jocului, însă s-a declarat mulțumită că a avut puterea de a reveni. 

Sunt foarte ușurată că am putut să câștig acest meci. A fost unul foarte, foarte greu. Ea a jucat în forță și cu o viteză uimitoare. La început nu am avut timp să fac nimic pe teren, dar pe parcurs am încercat să schimb ritmul și la final am dominat meciul.

Îmi pare rău pentru asta (n.r.- ieșirea nervoasă), nu e frumos, dar câteodată am nevoie de astfel de lucruri. Am luptat până la final. Vă mulțumesc că ați venit (n.r.- spectatorilor), e o plăcere să joc aici. În primul set, mi-a fost un pic frig, de aceea nu m-am simțit în largul meu și am luat o bluză cu mânecă lungă”, a spus Simona Halep.

VIDEO Finalul meciului Halep - Paolini 4-6, 7-5, 6-0

Etichete: simona halep , simona halep jasmine paolini , simona halep wta linz , simona halep sferturi linz
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă