Simona Halep, în al 9-lea cer după ce și-a deschis o afacere spectaculoasă de 1,5 milioane de euro! Ilie Năstase a fost primul client | FOTO

1 lună in urmă 13

Simona Halep a inaugurat o afacere curajoasă în vremuri de pandemie! A treia jucătoare de tenis a lumii a investit 1,5 milioane de euro într-un boutique hotel de lux, fiind mândră de finalizarea construcției. 

Firma Simonei Halep a terminat complexul Lotus Studio, situat la numai 500 de metri de plaja din Mamaia! Imaginile cu hotelul de lux au fost postate chiar de sportivă pe pagina personală de Facebook!

Simona Halep a strâns o avere de aproximativ 47 de milioane de euro, dintre care 37 de milioane de euro au provenit din premiile câștigate la turneele de tenis.

Simona Halep, în al 9-lea cer după ce și-a deschis un hotel de lux în zona exclusivistă a litoralului românesc

Noua afacere a Simonei Halep este una spectaculoasă, în care campioana de la Wimbledon a investit 1,5 milioane de euro! Business-ul deschis de sportivă este un hotel de lux aflat în zona exclusivistă a litoralului românesc. Fratele și, mai nou, managerul Simonei, Nicolae Halep, se va ocupa de administrarea afacerii! Simona intenționează să găzduiască primii turiști chiar vara aceasta, prezentând primele imagini cu hotelul de lux pe Facebook.

Cine vrea să închirieze una dintre cele 60 de camere ale amplasamentului deținut de Simona Halep trebuie să scoată din buzunar până la 1.500 de lei pentru două nopți de week-end. Primul client al Simonei a fost Ilie Năstase. Fostul lider ATP a cumpărat apartamentele de la parter pentru fiicele sale și nepotul său. Marea deschidere este programată pe 29 aprilie.

Simona Halep, în Top 10 milionare din sport

Simona Halep, la numai 29 de ani, se află pe poziţia a 5-a în clasamentul celor mai bogate femei din România! Totodată, Simona Halep a fost inclusă şi în clasamentul celor mai bogate sportive din lume, dominat categoric de Serena Williams!

Românca ocupă locul 9 în topul respectiv și le-a egalat în 2020, un an teribil pentru tenismeni, pe Caroline Wozniacki şi pe legendara Steffi Graf, ambele campioane ale sportului alb. Cele 47 de milioane de euro au venit din premiile turneelor la care constănţeanca a jucat, din contractele de sponsorizare, dar și din afaceri imobiliare.

The post Simona Halep, în al 9-lea cer după ce și-a deschis o afacere spectaculoasă de 1,5 milioane de euro! Ilie Năstase a fost primul client | FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă