Simona Halep împlinește 30 de ani

3 săptămâni in urmă 15

Simona Halep / Foto: Profi Media Simona Halep / Foto: Profi Media

Simona Halep împlineşte, astăzi, 30 de ani. Anul 2021 a fost unul plin pentru fostul lider mondial.

LUNI, 27 SEPTEMBRIE 2021, 07:35

SURSĂ: Realitatea PLUS

AUTOR: REALITATEA.NET

S-a luptat cu accidentările, s-a căsătorit cu Toni Iuruc, a renunțat la colaborarea cu antrenorul Darren Cahill, iar acum se pregătește intens pentru următoarele competiții. 

Aniversarea de astăzi vine la 12 zile după ce fostul lider mondial s-a căsătorit cu Toni Iuruc, după o relație de mai bine de doi ani. 

Peste 300 de invitați au petrecut evenimentul alături de cuplul proaspăt căsătorit, chiar în clubul unde s-a cunoscut cei doi. 

Sportiva a luat și numele soțului și se numește Simona Halep - Iuruc. Ea a preferat să-și păstreze și numele de fată, care este deja un brand puternic. După luna de miere petrecuta în Turcia, cuplul a revenit în România pentru că Simona trebuie să se pregătească pentru următoarele turnee.

Octombrie se anunță o lună plină pentru palmaresul lui Halep. Ea va juca în Statele Unite la Indian Wells între 6 și 17 octombrie; în Rusia pentru Kremlin Cup, între 18 și 24 octombrie și în țară, la Cluj-Napoca la Transylvania Open între 25 și 31 octombrie.

Simona Halep va aborda aceste turnee, dar şi cele următoare, fără antrenorul Darren Cahill, după ce constănțeanca a anunţat că relaţia de colaborare dintre ei a încetat. Cahill a început să o antreneze pe Simona în 2015, iar cu ajutorul lui, actualul număr 14 mondial a câștigat primul ei turneu de Grand Slam - Roland Garros 2018 și a devenit lider mondial WTA. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă