Simona Halep ia atitudine împotriva trișoarelor din tenis și își acuză direct adversara: “Nu e corect!” VIDEO

2 luni in urmă 34

Simoa Halep a refuzat să mai meargă pe calea diplomației și a vorbit deschis despre una dintre problemele din tenisul feminin.

Se întâmplă de multe ori când uneia dintre jucătoare nu îi ies loviturile, să ceară un time-out medical. De fapt, un pretext pentru a rupe seria bună a adversarei.

Și Simona Halep a pățit-o în meciul pierdut la Montreal cu Danielle Collins.

“A fost dificil pentru că după două ore și jumătate de tenis să te oprești mai multe de 10 minute înaintea serviciului, n-a fost corect. Cred că regula asta nu e bună de loc. Unele jucătoare, când cred că nu pot să câștige cu ajutorului jocului, cheamă medicul și apoi aleargă mai bine ca înainte. Mi s-a întâmplat deja de la câteva meciuri, când oponenta cheamă medicul pe final de meci și eu nu pot să rămân fizic în meci. Pentru că atunci când transpiri și pierzi energie pauza nu e bună în acel moment”.

Here is what Simona had to say when asked about players taking a medical timeout during the match. I agree with her, and happy she wasn't afraid to give her opinion against them. pic.twitter.com/Bz8g3p3Xvk

— 🇷🇴WTA Romania🇷🇴 (@WTARomania) August 12, 2021

Citeste si:

Declarație surprinzătoare a Simonei Halep după eșecul de la Montreal

 “Un simbol al perseverenței și ambiției”

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă