Simona Halep i-a panicat pe adversari, după anunțul revenirii la Fed Cup: „După această știre…” Ce scrie presa din Italia

3 săptămâni in urmă 3

Italienii cred că șansele lor au scăzut dramatic după revenirea Simonei Halep în echipa de Fed Cup a României. Numărul 3 WTA a revenit asupra deciziei de a se concentra doar pe Jocurile Olimpice din acest an.

Echipa de FED Cup a României va întâlni Italia, în aprilie, în barajul de menținere în Grupa Mondială a competiției. Partidele se vor juca în 16-17 aprilie.

Simona Halep a plecat în SUA, unde va participa la turneul de la Miami, turneu de categorie WTA 1000! Eleva lui Darren Cahill spune că este refăcută după accidentarea la spate.

Simona Halep i-a panicat pe adversari, după anunțul revenirii la Fed Cup: „După această știre…” Ce scrie presa din Italia

„Simona Halep schimbă strategia şi anunţă surprinzător prezenţa la partida dintre Italia şi România. Românca s-a răzgândit şi va fi disponibilă pentru căpitanul nejucător Monica Niculescu.

După această ştire, că gazdele vor putea conta pe cea mai bună jucătoare, şansele echipei conduse de Tathiana Garbin scad considerabil”, a scris de la Tennis Italiano, sursă citată de spotmedia.

Simona Halep a ratat turneele de la Doha şi Dubai, dar e gata să revină la Miami, competiţie la care anul trecut nu a participat de teama situaţiei pandemiei din SUA. Turneul de la Miami se va juca în perioada 23 martie – 3 aprilie 2021.

Halep trebuie să tragă tare dacă vrea să nu rateze prezența în Turneul Campioanelor, programat în China în acest an. Deși tocmai s-a vaccinat, jucătoarea noastră se teme încă de pandemia de coronavirus, care a determinat-o să lipsească și de la alte turnee.

O să încep cu partea de anul trecut, că nu o să joc FED Cup, dar nejucând luna aceasta nimic și deloc, am avut timp să mă recuperez și vreau să spun că o să joc FED Cup. Mereu am jucat cu sufletul, mă bucură cel mai mult că am șansa să joc din nou, să merg acolo și să câștig niște puncte pentru România.

Vreau să câștigăm, mereu a fost o emoție diferită când am jucat FED Cup.

E diferit… și la un turneu de Grand Slam să joci o finală, ai o emoție deosebită, dar emoția de la FED Cup este foarte mare. Îți dorești să câștigi pentru echipă, aici este cu totul și cu totul altceva.

M-am descurcat destul de bine la FED Cup, sunt foarte împăcată că mereu am dat tot ce am avut, chiar și mai mult.

La Cluj este super-atmosferă, tot publicul este plin de energie, ne transmite o putere, să mergem mai departe. Sper să avem public, o să ne ajute foarte mult”, este anunțul făcut de Simona Halep.

The post Simona Halep i-a panicat pe adversari, după anunțul revenirii la Fed Cup: „După această știre…” Ce scrie presa din Italia appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă