Simona Halep i-a cucerit pe străini după meciul cu Gabriela Ruse: "Arată foarte bine"

3 săptămâni in urmă 116

  • Serie A: AC Milan - AS Roma, joi, 19:30, Digi Sport 1

  • Serie A: Juventus - Napoli, joi, 21:45, Digi Sport 1

  • Digi Sport a lansat aplicația pentru smartphone, care le oferă fanilor acces permanent la un conținut dedicat, în funcție de preferințele personale, și, totodată, o varietate de informații și competiții de neratat. Aplicația Digi Sport poate fi descărcată din Google Play sau App Store.

Simona Halep i-a cucerit pe străini după meciul cu Gabriela Ruse: "Arată foarte bine"

Site-ul WTA a lăudat prestația Simonei Halep, care arată un joc solid în acest start de an: "Simona Halep a învins o persoană apropiată la Melbourne Summer Set 1, pe Elena-Gabriela Ruse, iar acum va juca în sferturi la Melbourne Summer Set 1.

A doua favorită a turneului, fostul lider mondial a avut nevoie de doar 61 de minute pentru a trece de conaționala ei. Halep a învins-o pe Ruse și la Transylvania Open, în octombrie.

De remarcat faptul că în proba de dublu, cele două jucătoare au evoluat împreună. Halep rămâne neînvinsă contra celorlalte jucătoare din România din 2010 încoace, în timp ce Ruse mai are de așteptat până să obțină prima sa victorie în fața unei jucătoare din Top 20 WTA", notează site-ul WTA.

Halep a fost lăudată și de jurnalistul portughez Jose Morgado, de la Record: "Simona Halep a câștigat al doilea meci în mai puțin de 16 ore, reușind să treacă de Elena-Gabriela Ruse. Jocul ei arată foarte bine până acum", ascris Morgado, pe Twitter.

VIDEO Simona Halep a învins-o pe Gabriela Ruse

Simona Halep, meci cu Viktorija Golubic în sferturile de la Melbourne Summer Set 1

Pentru un loc în semifinale, Simona Halep va juca împotriva elvețiencei Viktorija Golubic (43 WTA), care a trecut în optimi de Lesley Pattinama Kerkhove (158 WTA), iar românca a recunoscut că se așteaptă la o confruntare dificilă.

Nu, nu sunt confortabilă în niciun meci la acest nivel, dar voi încerca să joc cel mai bun tenis al meu, pentru că știu că, astfel, voi avea șanse să câștig”, a transmis Simona Halep.

Etichete: wta , simona halep , melbourne summer set 1

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă