Simona Halep, hotărâtă să ducă România la Billie Jean King Cup: ”Putem să câștigăm!”

3 săptămâni in urmă 28

  • La Liga: Analiza sezonului, duminică, 19:45, Digi Sport 1

  • Bundesliga: Analiza sezonului, duminică, 21:15, Digi Sport 1

În 2022, România va întâlni Polonia în barajul pentru turneul final al Billie Jean King Cup. Polonia va fi gazda confruntării programate în perioada 15-16 aprilie și transmisă în direct pe Digi Sport.

Simona Halep, hotărâtă să ducă România la Billie Jean King Cup: ”Putem să câștigăm!”

Dubla campioană de Grand Slam este convinsă că România poate câștiga duelul cu Polonia, mai ales că Daniel Dobre, antrenorul Simonei Halep, este căpitanul nejucător al echipei.

Da, îmi este foarte drag domnul Dobre și mă bucur tare mult că este căpitan. Echipa este una puternică, cu cele mai tari jucătoare din România, și am încredere mare că putem să câștigăm acest meci”, a declarat Simona Halep, în exclusivitate pentru Digi Sport.

Echipa României retrogradase în Grupa I a Zonei Euro-Africane, după ce a pierdut, în aprilie, la Cluj-Napoca, scor 1-3, întâlnirea cu Italia, dar a ajuns la baraj în urma unei decizii a Federației Internaționale de Tenis.

Simona Halep vrea să câștige un trofeu alături de România

 În exclusivitate pentru Digi Sport, jucătoarea din Constanța a spus că nu a renunțat la visul de a câștiga competiția.

"100% joc (n.r. – în confruntarea cu Polonia). Chiar am spus înainte ca domnul Dobre să fie căpitan. Îmi doresc tare mult să câștigăm, am avut noroc că ne-am calificat direct pentru baraj. Cred cu tărie că avem șanse să ne calificăm la turneul final.

Am suferit foarte mult că am pierdut acel meci (n.r. – în 2019, cu Franța). Visam că avem șansa să luăm trofeul, însă nu s-a întâmplat. Mai încercăm", a spus Simona Halep, în exclusivitate pentru Digi Sport.

Etichete: tenis , simona halep , fed cup , billie jean king cup

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă