Simona Halep – Gabriela Ruse, în optimi la WTA Melbourne 1! Live Video Online. Duel românesc în Australia

1 săptămână in urmă 13

Simona Halep (România, 20 WTA) se duelează cu conaționala Gabriela Ruse (87 WTA) pentru un loc în sferturile turneului WTA Melbourne 1, joi dimineață, în jurul orei 03:30, Live Video Online pe www.prosport.ro.

Fanii tenisului românesc fac noapte albă pentru a urmări un super duel între Simona Halep (30 de ani) și Gabriela Ruse (24 de ani), programat pe cea mai importantă arenă de tenis din Australia, Rod Laver! Meciul poate fi urmărit în timp real pe www.prosport.ro și la TV pe Digisport 2.

Simona Halep revine pe teren la mai puțin de 24 de ore de la victoria clară obținută la debutul în turneul din seria WTA 250, scor 6-4, 6-2 în fața jucătoarei locale Destanee Aiava (Australia, 316 WTA). De partea cealaltă, Gabriela Ruse a beneficiat de o zi liberă după ce marți a dispus în minimum de seturi de Arina Rodionova (Australia, 152 WTA), scor 6-3, 6-2.

Simona Halep – Gabriela Ruse, în optimi la WTA Melbourne 1, Live Video Online în jurul orei 03:30

Întâlnirea dintre Simona Halep și Gabriela Ruse, programată în noaptea de miercuri spre joi, după 03:30, va fi a doua dintre cele două prietene în circuitul WTA! Simona și Gabi s-au mai duelat și la turneul Transylvania Open de la Cluj-Napoca, anul trecut, iar Simona a câștigat lejer în turul inaugural, cu 6-1, 6-2. Jucătoarea care va merge mai departe va da peste câștigătoarea partidei Viktorija Golubic (Elveția, 43 WTA) – Lesley Kerkhove (Olanda, 158 WTA) în sferturile de finală.

Favorita principală a turneului WTA Melbourne 1, care se desfășoară în paralel cu un alt concurs din seria WTA 250 înainte de Australian Open, este japoneza Naomi Osaka! Aceasta se află pe cealaltă parte de tablou, astfel că Simona Halep se poate confrunta cu nipona doar în marea finală. Campioana de la WTA Melbourne 1 va fi recompensată cu 31.000 de dolari, prezența în optimi este premiată cu 3.675 de dolari, iar jucătoarele calificate în sferturi vor încasa câte 5.800 de dolari.

The post Simona Halep – Gabriela Ruse, în optimi la WTA Melbourne 1! Live Video Online. Duel românesc în Australia appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă