Simona Halep, favorită să câștige turneul de la Linz. Detaliul care anunță primul titlu din 2021 pentru Simona

2 săptămâni in urmă 22

  • Fotbal: România U20 - Polonia U20, joi, 18:00, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM: Grecia - Spania, joi, 21:45, Digi Sport 1

Simona Halep, fără trofeu în 2021

Simona Halep (30 de ani) vrea să continue cursa pentru câștigarea primului turneu din 2021. Din 2013 încoace, Halep a câștigat cel puțin un turneu WTA.

Halep are un avantaj psihologic. Pe 29 octombrie, Simona a învins-o pe Jaqueline Cristian, scor 6-1, 6-1, în sferturile de finală ale Transylvania Open, la Cluj, tot pe suprafață rapidă în sală.

Simona Halep are un record aproape perfect în meciurile împotriva româncelor, în circuitul WTA. Singura înfrângere pe care a suferit-o a venit acum 11 ani, când Sorana Cîrstea a învins-o la Cincinnati.

Până în prezent, Simona Halep a fost implicată în patru semifinale 100% româneşti, ieșind învingătoare de fiecare dată. Mai mult, după un duel cu o româncă în semifinalele unui turneu WTA, a urmat şi câştigarea trofeului pentru Simona.

Halep, favorită să câștige turneul de la Linz

Prima semifinală a turneului WTA 250 de la Linz este Alison Riske (SUA, 73 WTA) – Danielle Collins (SUA, 29 WTA), de la ora 19:00, în direct pe DigiSport 4.

La casele de pariuri, Simona Halep este favorită să câștige turneul de la Linz, având cota 1.80.

Următoarea favorită este Danielle Collins, care are cota 2.85. Jaqueline Cristian și Alison Riske au șanse mici să se impună la Linz, având cota 10 pentru un triumf.

Etichete: semifinale , wta , simona halep , turneu , linz , jaqueline cristian
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă