Simona Halep, favorita Emmei Răducanu la Transylvania Open. “Îmi place să o văd jucând”

1 lună in urmă 32

  • Liga 1: Universitatea Craiova - Mioveni, sâmbătă, 19:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: CFR Cluj - Voluntari, sâmbătă, 21:30, Digi Sport 1

Campioana de la US Open a dat vina pe oboseala acumulată în ultimele zile. Emma Răducanu (18 ani) a jucat în premieră într-un turneu în România.

Meciul a durat o oră. Emma Răducanu a comis 41 de erori neforțate, iar Marta Kostyuk doar 16. Raportul loviturilor direct câștigătoare a fost egal, 12-12.

"Adversara a jucat foarte bine şi pot spune că eu nu meritam să câştig azi. Am încercat să dau mai mult, dar azi am fost destul de letargică pe teren. A fost un meci greu pentru mine. Marta a fost concentrată... eu nu am fost 100% din punct de vedere fizic, m-am simţit obosită pe teren azi. Însă sunt şi astfel de zile. Nu am fost surprinsă de numărul mare de greşeli neforţate şi de duble greşeli, pentru că, după cum am spus, m-am simţit obosită. Ştiam de dimineaţă, de la antrenament... dar am vrut să intru pe teren şi să dau tot ce am mai bun. Însă azi nu a ieşit aşa cum mi-am dorit, din păcate. Este dezamăgitor să ai astfel de zile, dar trebuie să merg înainte, să şterg totul cu buretele", a spus Emma Răducanu.

"Mi-ar plăcea ca Simona Halep să câștige turneul"

Emma Răducanu a precizat că Simona Halep este favorita ei la câștigarea trofeului de la Cluj. Halep va juca în semifinale împotriva Martei Kostyuk.

"Mi-ar plăcea ca Simona Halep să câştige turneul. E unul dintre idolii mei, îmi place să o văd jucând. Este păcat că nu am ocazia să joc împotriva ei. Deocamdată nu ştiu dacă voi rămâne la Cluj să urmăresc meciurile ei sau voi merge la Bucureşti, voi vedea", a spus Emma Răducanu.

Programul zilei de sâmbătă la Transylvania Open

  • 13:00 Irina Bara/Ekaterine Gorgodze – Irina Begu/Andreea Mitu, semifinale, Digi Sport 2
  • 15:00 Rebecca Peterson – Anett Kontaveit, semifinale, Digi Sport 2
  • 17:00 Simona Halep – Marta Kostyuk, semifinale, Digi Sport 2
  • 19:00 Natela Dzalamidze/Kaja Juvan – Aleksandra Krunic/Lesley Pattinama Kerkhove, semifinale, Digi Sport 2
Etichete: wta , cluj , turneu , marta kostyuk , emma raducanu , transylvania open
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă