Simona Halep este îndrăgostită de teatru! A fost de patru ori la acelaşi spectacol, la care l-a dus şi pe Ion Ţiriac

2 luni in urmă 44

  • Liga 2: Steaua - Csikszereda, miercuri, 20:30, Digi Sport 1

  • Liga 2: Unirea Constanța - Hermannstadt, joi, 17:30, Digi Sport 1

Cu o zi înaintea plecării s-a aflat un lucru mai puţin ştiu despre ea. Simona este îndrăgostită de teatru!

Simona Halep a fost de patru ori la piesa "Stă să plouă", de la Green Hours

Numai o astfel de persoană ar putea merge să vadă de patru ori o piesă de teatru, mai ales dacă ţinem seama să este extrem de ocupată şi lipseşte foarte mult din ţară. Simona a fost de patru ori la piesa "Stă să plouă", de la Green Hours, acolo unde a patra oară l-a convins şi pe Ion Ţiriac să meargă!

"Simona Halep a venit de 4 ori la "Stă plouă". La Green Hours. Într-una dintre dăți era exact la câteva zile după ce devenise numărul unu în lume. Nu Green Hours n-ar fi și el numa' unu-n lume, e, știm bine, da' parcă s-o vezi pe Simona coborând scările în subsolul de la Green, aşezându-se la a doua masă pe dreapta (cum te uiți de la bar), după ce oricum văzuse deja spectacolul, a fost așa... copleşitor. Ba și-a adus și prieteni, după cum se poate vedea în fotografie", a scris Lia Bugnar, pe contul său de Facebook.

Din imagine se vede că Simona Halep a fost la spectacol însoţită de Andrei Pavel, Bogdan Stelea şi de Marius Copil, care s-au pozat alături de Mădălina Craiu, Ilona Brezoianu, Irina Antonie, Anghel Damian şi de Lia Bugnar.

  • Simona Halep va ieşi din TOP 10 de săptămâna viitoare, când va ajunge pe locul 13. A intrat între cele mai bune 10 jucătoare ale momentului în ianuarie 2014 şi iese de acolo după 373 de săptămâni de prezenţă neîntreruptă!

Simona Halep a avut ideea pozei de promovare a spactacolului Stă să plouă

"Cum a fost cu poza. După spectacol, Irina Antonie a venit la mine și a zis 'Hai facem poza cu Simona în decor', iar eu am zis 'Irinuţa, hai terminăm cu prostia asta, te rog. A venit deja a treia oară, suntem onorați i-a plăcut, da' mi se pare aiurea asta cu poza, toată lumea îi cere facă poză cu ea, toată lumea vrea o bucățică din ea, măcar noi nu-i cerem nimic'. 'Nu, Lioara, ea a zis. Hai facem o poza, poate o folosiți faceți reclamă, așa a zis. Ea a propus, jur'.

Și-uite-așa a ajuns Simona stea pe patul din stasaploo, intre Mădălina și Ilona, ba chiar și cu Anghel deodată. Nu mai zic la următorul spectacol l-a adus și pe domnul Ţiriac, asta-i alta poveste și merită o postare separată. De ce m-a pocnit în plina vară toridă pohta de a relata aceasta istorioară?

Păi, atzatz curiozitatea, nu lovește pe mine scrisu' fară miza, eu preferând cititu', de felu' meu. Jucam "Sta ploua" pe 8 august la Green Hours, transmisiune live online pe platforma PiciordePlay. Se poate vedea de oriunde în lume timp de 7 zile", a scris, printre altele, Lia Bugnar pe Facebook.

Etichete: simona halep , lia bugnar , green hours , stă sa ploua
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă