Simona Halep e din altă lume! A rămas invincibilă în duelurile cu jucătoarele din România în ultimii 11 ani. Cine a reușit isprava acum mai bine de un deceniu

4 săptămâni in urmă 20

Simona Halep (30 de ani) a devenit o „bestia nera” pentru conaționalele ei! Halep le-a eliminat pe Gabriela Ruse (23 de ani) și Jaqueline Cristian (23 de ani) la Transylvania Open, rămânând neînvinsă în duelurile cu jucătoarele din România în ultimii 11 ani.

Simona Halep nu a mai pierdut de 11 ani în fața unei compatrioate! Sorana Cîrstea este ultima jucătoare din România care a învins-o pe Simona! S-a întâmplat în calificări la Cincinnati 2010, scor 6-2, 6-4.

Simona speră să își ia revanșa și în fața Soranei, constănțeanca solicitând un wild card la turneul de la Linz (6 – 12 noiembrie), la care Cîrstea a fost acceptată direct pe tabloul principal. Scorul întâlnirilor directe dintre Halep și Cîrstea este 1-2!

Simona Halep e din altă lume! A rămas invincibilă în duelurile cu jucătoarele din România în ultimii 11 ani

Simona Halep joacă cu o determinare fantastică atunci când întâlnește jucătoare din România, iar statistica este mai mult decât grăitoare! Halep nu a mai pierdut în fața unei conaționale de 11 ani! Cîrstea o învingea pe constănțeancă în calificările de la Cincinnati 2010, cu 6-2, 6-4, dar Simona era o adolescentă pe atunci.

Practic, de când a intrat în elita tenisului feminin, Simona este invincibilă în duelurile cu jucătoarele din România! Halep a reușit performanța de a învinge fără drept de apel două românce din noua generație, la turneul Transylvania Open de la Cluj: 6-1, 6-2 cu Gabriela Ruse în primul tur, respectiv 6-1, 6-1 cu Jaqueline Cristian în sferturi.

Simona Halep, întrebată de ce nu a avut milă de Gabriela Ruse și Jaqueline Cristian la Transylvania Open! Ce a răspuns fostul lider WTA

Simona Halep a fost întrebată de Alexandra Dulgheru de ce nu a avut milă de tinerele românce Gabriela Ruse și Jaqueline Cristian, „bătându-le măr” pe ambele! Favorita principală a oferit un răspuns de milioane: „E vorba despre tenis aici! Nu m-am gândit că adversara mea este româncă!

M-am bucurat că am putut să joc și că mi-am tratat spatele! Sunt bucuroasă că m-am calificat în semifinale”, a declarat Simona, care în urmă cu 24 de ore resimțise dureri puternice la spate, în timpul duelului cu Varvara Gracheva din optimi.

The post Simona Halep e din altă lume! A rămas invincibilă în duelurile cu jucătoarele din România în ultimii 11 ani. Cine a reușit isprava acum mai bine de un deceniu appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă