Simona Halep-Destanee Aiava 6-4, 2-0, Digi Sport 2, la Melbourne Summer Set. Simo a câștigat primul set

3 săptămâni in urmă 10

  • WTA Melbourne: Simona Halep-Destanee Aiava, miercuri 11:30, Digi Sport 2

  • Cupa Ligii Angliei: Chelsea-Tottenham, miercuri, 21:45, Digi Sport 1

Simona Halep-Destanee Aiava ACUM, Digi Sport 2, la Melbourne Summer Set.

CLICK AICI pentru a urmări partida EXCLUSIV abonaților RCS-RDS

UPDATE Ora 13:03. Simona Halep-Destanee Aiava 6-4. 2-0. Halep pare din ce în ce mai sigură pe ea. Cu un joc în creștere, Simona s-a impus din nou la zero și are un avantaj important în setul secund.

UPDATE Ora 13:01. Simona Halep-Destanee Aiava 6-4. 1-0. BREAK SIMONA! Sportiva noastră a început bine și setul secund, deși a avut un moment în care și-a descărcat nervii, după un retur care nu a ieșit cum și-a dorit.

UPDATE Ora 12:53. Simona Halep-Destanee Aiava 6-4. GAME și SET SIMONA HALEP. Simona a încheiat ca o mare campioană, a câștigat la zero și s-a impus în primul set.

UPDATE Ora 12:49. Simona Halep-Destanee Aiava 5-4. BREAK SIMONA! Halep a returnat perfect, a găsit cele mai bune soluții și a revenit la conducere.

UPDATE Ora 12:46. Simona Halep-Destanee Aiava 4-4. Sportiva din Constanța a câștigat la pas game-ul de pe propriul serviciu. Are probleme doar la retur, pe serviciul adversarei.

UPDATE Ora 12:42. Simona Halep-Destanee Aiava 3-4. Australianca pare a fi imbatabilă, deocamdată, pe propriul serviciu, cu excepția primului game al întâlnirii.

UPDATE Ora 12:39. Simona Halep-Destanee Aiava 3-3. Halep, mai concentrată pe propriul serviciu, a reușit să egaleze.

UPDATE Ora 12:34. Simona Halep-Destanee Aiava 3-2. Destanee și-a valorificat serviciul și este iar la conducere.

UPDATE Ora 12:32. Simona Halep-Destanee Aiava 2-2. Simona a reușit să depășească momentul delicat, după ce a pierdut două game-uri la rând, și a revenit în meci.

UPDATE Ora 12:28. Simona Halep-Destanee Aiava 1-2. Sportiva din Australia a reușit să treacă la conducere. Simona a condus cu 30-0, a avut șansa de break, dar, din nou, Destanee a fost mai concentrată în momentele cheie și s-a impus în acest game.

UPDATE Ora 12:21. Simona Halep-Destanee Aiava 1-1. REBREAK AIAVA. Simona a servit, părea a avea controlul, dar nu a reușit să puncteze decisiv. A avut două mingi de 2-0, dar sportiva din Australia a revenit de fiecare dată. Apoi, Aiava a preluat controlul, a avut două mingi de break, Simona a contracarat, dar până la urmă s-a făcut 1-1.

UPDATE Ora 12:13. Simona Halep-Destanee Aiava 1-0. BREAK HALEP! Simona a returnat perfect și a luat conducerea în meci.

UPDATE Ora 12:10. A început partida. Sportiva din Australia servește.

UPDATE Ora 12:04. Cele două sportive au intrat pe teren

UPDATE Ora 11:51. Munar s-a impus, destul de dificil, și în setul secund, tot cu 6-4. Așadar Jaume Munar (24 de ani, 77 ATP) și Kevin Anderson (35 de ani, 80 ATP) 6-4, 6-4. Următorul meci va fi cel al Simonei, care va începe, cel mai probabil, la 12:30.

UPDATE Ora 11:15. Meciul dintre Simona Halep și Destanee Aiava va începe puțin mai târziu. Asta, din cauza faptului că pe terenul pe care este programat meciul Simonei se desfășoară acum partida dintre Jaume Munar (24 de ani, 77 ATP) și Kevin Anderson (35 de ani, 80 ATP), de la ATP Melbourne Summer Set.

Spaniolul a câștigat primul set, 6-4 iar dacă sud-africanul va egala la seturi, atunci meciul se va decide în setul al treilea iar ora de start a meciului Simonei ar putea fi din nou amânată.


Românca și-a aflat adversara din primul tur, o sportivă australiană venită din calificări. Este vorba despre Destanee Aiava (21 de ani, locul 316 WTA).

Simona Halep și Destanee Aiava s-au mai întâlnit o dată în circuitul WTA, în 2018, la Australian Open, în primul tur, iar românca s-a impus în minimum de seturi: 7-6 (5), 6-1.

Galerie Foto

Destanee Aiava a jucat puține meciuri în 2021, din cauza unor probleme medicale. Cea mai bună clasare din carieră este locul 147 WTA, în 2017.

În calificările pentru tabloul principal la Melbourne Summer Set 1, Destanee Aiava le-a învins în minimum de seturi pe Qiang Wang (7-6, 6-4) și Taylah Preston (6-4, 6-4).

Meciul dintre Simona Halep și Destanee Aiava a fost programat miercuri dimineață, nu mai devreme de 11:30, ora României, pe arena Rod Laver, fiind transmis în direct pe Digi Sport 2.

Galerie Foto

Dacă va trece de primul tur, Simona Halep o va înfrunta pe Gabriela Ruse (87 WTA) în turneul Melbourne Summer Set 1.

Turneul Melbourne Summer Set, organizat înainte de Australian Open, este de categorie WTA 250 și oferă premii totale în valoare de 239.477 de dolari.

  • Știrile, clipurile video cu cele mai tari momente din cadrul competițiilor şi rezultatele partidelor de fotbal sunt disponibile tuturor utilizatorilor și prin aplicația Digi Sport, care poate fi descărcată din GooglePlay sau AppStore.
Etichete: wta , simona halep , melbourne , destanee aiava

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă