Simona Halep-Destanee Aiava 0-0, Digi Sport 2, la Melbourne Summer Set. De ce s-a modificat ora de start

2 săptămâni in urmă 15

  • WTA Melbourne: Simona Halep-Destanee Aiava, miercuri 11:30, Digi Sport 2

  • Cupa Ligii Angliei: Chelsea-Tottenham, miercuri, 21:45, Digi Sport 1

Simona Halep-Destanee Aiava ACUM, Digi Sport 2, la Melbourne Summer Set.

CLICK AICI pentru a urmări partida EXCLUSIV abonaților RCS-RDS

UPDATE Ora 12:10. A început partida. Sportiva din Australia servește.

UPDATE Ora 12:04. Cele două sportive au intrat pe teren

UPDATE Ora 11:51. Munar s-a impus, destul de dificil, și în setul secund, tot cu 6-4. Așadar Jaume Munar (24 de ani, 77 ATP) și Kevin Anderson (35 de ani, 80 ATP) 6-4, 6-4. Următorul meci va fi cel al Simonei, care va începe, cel mai probabil, la 12:30.

UPDATE Ora 11:15. Meciul dintre Simona Halep și Destanee Aiava va începe puțin mai târziu. Asta, din cauza faptului că pe terenul pe care este programat meciul Simonei se desfășoară acum partida dintre Jaume Munar (24 de ani, 77 ATP) și Kevin Anderson (35 de ani, 80 ATP), de la ATP Melbourne Summer Set.

Spaniolul a câștigat primul set, 6-4 iar dacă sud-africanul va egala la seturi, atunci meciul se va decide în setul al treilea iar ora de start a meciului Simonei ar putea fi din nou amânată.


Românca și-a aflat adversara din primul tur, o sportivă australiană venită din calificări. Este vorba despre Destanee Aiava (21 de ani, locul 316 WTA).

Simona Halep și Destanee Aiava s-au mai întâlnit o dată în circuitul WTA, în 2018, la Australian Open, în primul tur, iar românca s-a impus în minimum de seturi: 7-6 (5), 6-1.

Galerie Foto

Destanee Aiava a jucat puține meciuri în 2021, din cauza unor probleme medicale. Cea mai bună clasare din carieră este locul 147 WTA, în 2017.

În calificările pentru tabloul principal la Melbourne Summer Set 1, Destanee Aiava le-a învins în minimum de seturi pe Qiang Wang (7-6, 6-4) și Taylah Preston (6-4, 6-4).

Meciul dintre Simona Halep și Destanee Aiava a fost programat miercuri dimineață, nu mai devreme de 11:30, ora României, pe arena Rod Laver, fiind transmis în direct pe Digi Sport 2.

Galerie Foto

Dacă va trece de primul tur, Simona Halep o va înfrunta pe Gabriela Ruse (87 WTA) în turneul Melbourne Summer Set 1.

Turneul Melbourne Summer Set, organizat înainte de Australian Open, este de categorie WTA 250 și oferă premii totale în valoare de 239.477 de dolari.

  • Știrile, clipurile video cu cele mai tari momente din cadrul competițiilor şi rezultatele partidelor de fotbal sunt disponibile tuturor utilizatorilor și prin aplicația Digi Sport, care poate fi descărcată din GooglePlay sau AppStore.
Etichete: wta , simona halep , melbourne , destanee aiava

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă