Simona Halep, deconspirată după numirea Monicăi Niculescu în fruntea echipei de Fed Cup: „Ea a fost prima care a propus!”

2 zile in urmă 8

Alexandra Dulgheru, fostă componentă a naționalei României, a oferit detalii foarte interesante din interiorul echipei de Fed Cup! De asemenea, Dulgheru a salutat numirea Monicăi Niculescu în funcția de căpitan-jucător.

Alexandra Dulgheru (31 de ani) a fost luată prin surprindere de schimbarea făcută de banca reprezentativei României înaintea play-off-ului cu Italia din Billie Jean King Cup (16-17 aprilie)!

Alexandra Dulgheru a afirmat că Monica Niculescu a fost numită în funcția de căpitan la propunerea Simonei Halep, cea mai importantă jucătoare a echipei noastre!

Simona Halep, deconspirată de Alexandra Dulgheru după numirea Monicăi Niculescu în funcția de căpitan-nejucător: „Ea a fost prima care a propus!”

Întrebată dacă Simona Halep va asculta de „șefa” Monica Niculescu, Alexandra Dulgheru a răspuns: „Păi cred că Simona a propus, ea a fost prima care a propus lucrul ăsta, deci e clar că îi convine (…). Când am auzit prima oară am fost foarte plăcut surprinsă. M-am gândit, de unde până unde au decis asta!? Oricum, Monica, la câtă experienţă are, este jucătoarea din lotul României care a avut cele mai multe participări.

Şi eu aş alege-o, pentru că este plină de spirit, ştie să te motiveze, ştie să te ţină activ în meciuri! Toată lumea ştie cum a jucat Monica Niculescu, în câte meciuri a jucat şi ce show a făcut. Mi se pare foarte ok”, a fost declarația amplă acordată de Alexandra Dulgheru pentru Telekom Sport.

Monica Niculescu va fi căpitan-jucător: „Asta mi se pare…”

Dulgheru, revenită recent în circuit după o pauză cauzată de accidentare, a analizat și statutul lui Niculescu, care a ales să fie căpitan-jucător, nu căpitan-nejucător așa cum se obișnuiește: „Asta mi se pare…. dacă de exemplu este un 2-2, trebuie să stea la meciul cuiva şi apoi intră la dublu? Va fi interesant, sper să nu se ajungă acolo… Eu zic că este un început pentru noi, să avem una dintre componente, să vină uşor uşor în rol de căpitan. 

E plină de spirit, de vână. Deci la capitolul motivaţie, nici nu se pune problema că nu va ştii cum să ne motiveze. E ea motivată din start, oricum. Avem o echipă foarte bună. Avem din ce în ce mai multe fete bune şi putem să jonglăm cu echipa. Mi se pare că avem o şansă bună şi suntem o echipă strong”, a conchis Alexandra Dulgheru.

The post Simona Halep, deconspirată după numirea Monicăi Niculescu în fruntea echipei de Fed Cup: „Ea a fost prima care a propus!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă