Simona Halep dă ultimele detalii despre starea ei: „Nu pot spune că sunt pregătită pentru ce urmează”

1 lună in urmă 27

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 aprilie 2021, 08:05 / Actualizat miercuri, 14 aprilie 2021 08:05

Simona Halep (29 de ani, 3 WTA) se află în prezent în București, unde se pregătește alături de Darren Cahill pentru sezonul zgură.

Jucătoarea de tenis a vorbit despre problemele medicale care nu i-au dat pace după Australian Open și care au forțat-o să se retragă de la ultimele turnee, dar și de la Fed Cup.

Simona Halep: „Mă simt mai bine”

„Mă simt mai bine. Luni a fost prima zi în care am jucat o oră, nu am forțat foarte mult. Nu am dureri. Dar după 3-4 zile se vede dacă totul e mai bine. Mă bucur că Darren a venit aici. Sunt zile bune de antrenament, în care voi progresa. Sunt câteva luni de când nu am jucat pe zgură.

În primul rând vreau să fiu sănătoasă și să fac meciuri bune. Dar am nevoie de jocuri oficiale. Nu pot să spun că sunt foarte pregătită pentru ce urmează, dar plăcerea de a juca pe zgură este foarte mare. Vreau să mă antrenez cât pot de bine. De la zi de zi apar probleme, m-am speriat puțin din cauza umărului pentru că nu am mai avut probleme”, a spus Simona Halep la TV Telekom Sport.

Darren m-a ajutat mult. Mă încurajează când sunt panicată sau stresată. Am încredere. E foarte încântat că vine în România
- Simona Halep

VIDEO Cristian Tudor Popescu, detalii neștiute despre problemele medicale ale Simonei Halep: „Nu cred că mai este interesată să revină numărul 1”

Citește mai multe știri din tenis:

Darren Cahill, tratat regește în România: „Tatăl Simonei Halep mi-a dat să beau asta”

Cahill, impresionat de Simona Halep: „N-am mai întâlnit așa ceva în viața mea!”

Playtech: TRAGEDIE pentru Oana Lis! A MURIT! A făcut anunțul trist


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă