Simona Halep dă din casă! Capitolul la care dezamăgește Toni Iuruc: „Habar n-are să facă asta!”

3 săptămâni in urmă 16

Aflată la turneul de la Linz (Austria), Simona Halep (30 de ani) a făcut dezvăluiri din căsnicia cu Toni Iuruc (42 de ani)! Simona și Toni s-au căsătorit în luna septembrie 2021, după doi ani de relație.

Simona Halep a dezvăluit că Toni Iuruc este „catastrofă” în bucătărie! Pentru că nici sportiva și nici soțul ei nu știu să gătească, cei doi sunt nevoiți să ia masa în oraș sau să-și comande mâncare acasă.

Dacă Simona a învățat, totuși, să prepare clătite, Toni nu știe să facă niciun fel de mâncare. Halep și-a dat de gol partenerul care nu a însoțit-o la turneul de la Linz.

Simona Halep dă din casă! Capitolul la care dezamăgește Toni Iuruc: „Habar n-are să gătească!”

Simona Halep a dat din casă, spunând că Toni Iuruc este „catastrofă” în bucătărie: „Habar nu are să gătească! Am avut noroc că în pandemie ne-am putut comanda mâncare acasă. Totodată, când sunt în România prefer să merg la restaurant. Așă că de cele mai multe ori iau cina în oraș.

Nu gătesc deloc, am învățat să fac niște clătite în carantină. Pot să supraviețuiesc doar cu clătite! Clătite la micul dejun, prânz și seară (n.r. – râde)”, a mai spus Simona Halep, într-un interviu pe care i l-a acordat fostei jucătoare de tenis austrice Barbara Schett.

Simona Halep își dorește trei copii cu Toni Iuruc

În același interviu, Simona Halep a mărturisit că își dorește trei copii, dar crede că de fapt va face numai doi din cauza lipsei de timp: „Eu îmi doresc trei copii, dar cred că vor fi doi. Nu am timp pentru trei copii.

Anul viitor va fi nunta tradiţională, cea de la biserică. Am timp suficient să aleg rochia de mireasă… Un an mai exact! Încă nu știu de care să îmi iau, una voluminoasă sau una mai simplă”, a declarat dubla campioană de Grand Slam.

The post Simona Halep dă din casă! Capitolul la care dezamăgește Toni Iuruc: „Habar n-are să facă asta!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă