Simona Halep dă cărțile pe față! Ce spune despre time out-ul medical prin care a scos-o din ritm pe Caroline Garcia: „Toată atenția a fost pe…”

1 lună in urmă 3

Simona Halep (România, 3 WTA) a câștigat un meci nebun la debutul în turneul WTA de la Miami! Românca a reușit să întoarcă soarta meciului cu Caroline Garcia (Franța, 51 WTA), în ciuda unei accidentări la umăr.

Simona a solicitat un time out medical la scorul de 3-6, 1-2, prin care a scos-o din ritm pe adversară! Dar Halep a mărturisit că nu aceasta a fost intenția ei, dorindu-și doar să scape de dureri.

Pauza medicală a avut efect, iar Simona Halep a câștigat duelul cu Caroline Garcia, scor 3-6, 6-4, 6-0! Sportiva noastră a vorbit la conferința de presă despre problemele pe care le-a resimțit la umăr.

Simona Halep a dat cărțile pe față după time out-ul medical de la Miami: „S-a înrăutățit puțin durerea, încerc să fac o recuperare cât mai bună”

Simona Halep a revenit ca prin minune în fața Carolinei Garcia, în turul 2 la Miami! Deși Simona și-a revenit atât din punct de vedere fizic, cât și mental pe parcursul meciului, românca s-a arătat îngrijorată de accidentare: Garcia a început foarte bine și serviciul ei m-a deranjat mult. Am avut nevoie de timp să mă obișnuiesc și să îmi găsesc ritmul. Am simțit că în al doilea set am început să mă mișc mai bine. Mi-am relaxat picioarele și am putut să mă mișc mai bine. Am avut nevoie de un plus de putere deoarece este solidă.

Am avut probleme la serviciu. Am avut probleme la umăr un pic, așa că toată atenția a fost pe durere! Apoi am început să mă relaxez, am încercat să nu mă gândesc la rezultat, doar să îmi relaxez brațul, corpul și apoi am început să mă mișc mai bine. Așa am câștigat încredere și am revenit. Când am venit aici, nu simțeam durerea, eram chiar bine. Dar apoi m-am antrenat cu alte jucătoare și am început să simt din nou. Acum s-a înrăutățit puțin. Încerc să fac o recuperare cât mai bună ca să servesc mai bine. O să văd cum va fi în zilele următoare”, a declarat a treia jucătoare de tenis a lumii.

The post Simona Halep dă cărțile pe față! Ce spune despre time out-ul medical prin care a scos-o din ritm pe Caroline Garcia: „Toată atenția a fost pe…” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă