Simona Halep, cooptată de Ministerul Sănătății în campania de imunizare anti-COVID: Da, sigur mă vaccinez

1 lună in urmă 36


Simona Halep este una dintre cele mai îndrăgite personalități din România. Sportiva în vârstă de 29 de ani apare pe un banner postat de Ministerul Sănătății pe rețelele de socializare cu mesajul ”Da, sigur să mă vaccinez”, într-un moment în care campania de vaccinare anti-COVID-19 din România prinde destul de greu la populație.


”Simona Halep nu este doar o sportivă cu care ne mândrim, ci și un exemplu de om responsabil pe care să îl urmăm. După ce a trecut prin COVID-19, Simona vrea să se vaccineze, acum că știe cum se simte această boală”, anunță Ministerul Sănătății.


„Da, sigur o să mă vaccinez când o să fie posibil, fiindcă vreau să se termine odată cu această pandemie", a spus Simona.


”Cu toții noi ne dorim să se termine această pandemie cât de repede. Să ne întoarcem la lucrurile și oamenii pe care îi iubim. La sporturile noastre preferate. Pentru asta e nevoie să fim responsabili, să fim ca Simona”, se mai arată în postarea Ministerului Sănătății.


Simona Halep a mărturisit, la sfârșitul anului trecut, că s-a temut de noul coronavirus încă din luna martie, motiv pentru care a încercat să se protejeze. Cu toate acestea, sportiva clasată pe locul 2 în topul jucătoarelor profesioniste de tenis s-a infectat cu COVID-19 la sfârșitul lunii octombrie.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă