Simona Halep ar putea lipsi la Turneul Campioanelor: „Toată lumea este puțin nesigură în privința Chinei!”

2 luni in urmă 6

Simona Halep ar putea lipsi la Turneul Campioanelor, programat în China în acest an. Deși tocmai s-a vaccinat, jucătoarea noastră se teme încă de pandemia de coronavirus, care a determinat-o să lipsească și de la alte turnee.

Deocamdată, Halep este cu gândul la turneul de la Miami. Simona se gândește chiar la câștigarea trofeului, din moment ce șase jucătoare și-au anunțat până acum retragerea de la Miami Open, iar numărul lor poate crește. Mai este o săptămână până la startul concursului în care jucătoarea din Constanța va fi cap de serie numărul 3.

Simona Halep a fost convinsă de antrenorul Darren Cahill să meargă la Miami, după care se va întoarce în Europa pentru a concura la turneele desfășurate pe zgură: Stuttgart, Madrid, Roma și Roland Garros.

Va lipsi Simona Halep de la Turneul Campioanelor? „Toată lumea este puțin nesigură!”

„Toată lumea este puțin nesigură cu zona aceea din China. Iau deciziile strict pe ceea ce simt, o să văd dacă voi participa la Turneul Campioanelor”, a spus Simona Halep, la Digi Sport, convinsă că nu poate rata calificarea la cel mai important turneu al anului. Sportiva noastră a dezvăluit și ceea ce se va întâmpla la următoarea competiție la care va participa: „La turneul de la Miami, putem să stăm toată ziua la teren și în cameră doar să ne odihnim”.

Revenirea pe primul loc în clasamentul WTA nu mai este cu adevărat un obiectiv pentru Simona Halep: „Grand Slam-urile sunt mai importante după o anumită vârstă. N-am nicio problemă dacă nu mai ajung pe primul loc și o să fiu pe locul 4 sau 5, iar eu știu că sunt la cel mai înalt nivel”.

The post Simona Halep ar putea lipsi la Turneul Campioanelor: „Toată lumea este puțin nesigură în privința Chinei!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă