Simona Halep, aproape de o nouă bornă în privința banilor câștigați din premii

1 săptămână in urmă 12

  • Ligue 1: Lyon - PSG, duminică, 21:45, Digi Sport 1

  • Serie A: AS Roma - Juventus, duminică, 19:30, Digi Sport 1

Simona Halep a strâns aproape 38 de milioane de dolari din premii

Este titlul WTA cu numărul 23 din cariera Simonei Halep (30 de ani). În urma acestui triumf, Simona Halep va urca pe locul 15 în clasamentul mondial.

Pentru câștigarea turneului Melbourne Summer Set 1, sportiva din Constanța va primi 31.000 de dolari și 280 de puncte în clasamentul WTA.

Simona Halep este foarte aproape să ajungă la 38 de milioane de dolari câștigați numai din premii. A strâns 37,98 milioane de dolari până în prezent.

Simona Halep, pe locul patru în clasamentul all-time al câștigurilor din tenis

Simona Halep va depăși borna de 38 de milioane de dolari la Australian Open (17 – 30 ianuarie), acolo unde prezența în primul tur e recompensată cu 90.000 de dolari, iar românca este printre favorite să ajungă în fazele finale ale competiției.

Știi cum se traduce o croazieră de lux în impactul asupra mediului înconjurător? Află Ce nu știai despre croaziere, pe Digi Life, de la 21:55.

Simona Halep se află pe locul al patrulea în clasamentul all-time al câștigurilor din tenisul feminin. Rusoaica Maria Sharapova, ocupanta locului al treilea, a strâns 38,77 milioane de dolari din premii.

Pe locul 2 în această ierarhie se află americanca Venus Williams (42,28 milioane de dolari). Lider autoritar în clasamentul banilor obținuți din premii este americanca Serena Williams, cu 94,51 milioane de dolari.

Etichete: wta , simona halep , halep , turneu , melbourne , melbourne summer set

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă