Simona Halep, anunț înaintea primul turneu de Grand Slam al anului: „N-a fost deloc ușor. Am stat așa 14 zile” + „Un an de zile mi-a lipsit asta”

2 luni in urmă 1

Simona Halep, locul 2 WTA, va juca în primul tur al Australian Open cu australianca Lizette Cabrera, locul 140 WTA. E debtul româncei în primul turneu de Grand Slam din 2021.

De asemenea, luni, pe lângă meciul Simonei, vom avea și duelurile altor românce: Irina Begu, Sorana Cîrstea şi PatriciaŢig.

Halep a vorbit pentru Eurosport despre obiective, condițiile de joc din Australia sau revenirea fanilor în tribune.

„14 zile să stai în cameră…”

Simona Halep despre…

…carantina și turneul demonstrativ: „Carantina n-a fost deloc ușoară, 14 zile să stai în cameră… atât de mult și să ai voie doar 4 ore, 4 ore și jumătate pe zi să mergi la teren n-a fost deloc ușor, dar nu pot să mă plâng pentru că am avut condiții foarte bune, am avut o cameră foarte mare, am avut un balcon, ceea ce a însemnat foarte mult.

Faptul că am putut să jucăm în fața unui public extraordinar imediat după carantină mi-a dat o senzație foarte plăcută și încredere că totuși o să revenim la viața normală în curând”.

…starea fizică și mentală: Mă simt bine, mental sunt pregătită de acest turneu, am avut o pauză destul de lungă de anul trecut de la Roland Garros din octombrie, m-am pregătit cât am putut de bine, am avut un turneu aici înainte, câteva meciuri bune, sunt bine mental și sper să dau tot ce am mai bun la turneu”.

Halep vrea o medalie la Jocurile Olimpice

…obiective: „Îmi doresc să câștig o medalie la olimpiadă, nu contează de care, dar să fie o medalie, și bineînțeles la fiecare Grand Slam pe care-l joc să fac un rezultat bun”.

Condițiile de la AO: Terenurile sunt mai rapide, am simțit acest lucru de la primul antrenament, chiar și terenurile mari sunt puțin diferite față de cele de antrenament, dar suprafața este mai rapidă”.

…prezența fanilor: „Sunt foarte entuziasmată de ce o să vină pentru că un an de zile mi-a lipsit foarte mult publicul, energia pe care ei ne-o dau în timpul meciurilor este nemaiîntâlnită, așa că de abia aștept să joc în fața lor și să primesc energia lor”.

Sursa: Eurosport

The post Simona Halep, anunț înaintea primul turneu de Grand Slam al anului: „N-a fost deloc ușor. Am stat așa 14 zile” + „Un an de zile mi-a lipsit asta” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă