Simona Halep, antrenată de Darren Cahill la București! Australianul a avut o reacție memorabilă: „Coniacul tatălui tău m-a făcut să trec peste asta”

1 lună in urmă 9

Simona Halep pregătește sezonul pe zgură alături de Darren Cahill, iar cei doi se simt excelent la București, dovadă și fotografia postată de campioana noastră pe Instagram.

Fostul lider mondial a revenit de azi la antrenamente, iar pe Instagram a avut un dialog amuzant cu Darren Cahill, care a dezvăluit cum a trecut mai repede peste diferența de fus orar, una care dă de obicei multe bătăi de cap.

Simona Halep, care s-a retras luna trecută din turneul de la Miami, înaintea meciului din turul 3, a declarat forfait și pentru întâlnirea România – Italia din play-off-ul Billie Jean King Cup (16 – 17 aprilie).

Simona Halep, alături de Darren Cahill, la București: „Bine ai revenit în cea mai bună țară din lume”

„Bine ai revenit în cea mai bună țară din lume, D! Prima zi de antrenament după două săptămâni de recuperare. Astăzi a fost o zi bună”, a transmis Simona Halep pe contul personal de Instagram, atașând și o fotografie în care apare pe teren, alături de Cahill.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Simona Halep (@simonahalep)

Replica antrenorului australian a venit imediat: „Faptul că tatăl tău mi-a dat în mijlocul zilei un coniac a făcut să trec mai ușor peste diferența de fus orar”.

Cu gândul mai ales la Roland Garros, Simona Halep nu va juca în duelul României cu Italia, iar misiunea echipei noastre devine aproape imposibilă. Nici măcar o jucătoare din Top 100 WTA nu va evolua pentru noi, după retragerile Simonei Halep și Patriciei Țig.

Iată unde se situează în ierarhia WTA sportivele pe care se va baza România în meciul cu Italia: Irina Bara se află pe locul 132 WTA, Mihaela Buzărnescu ocupă poziția 136 WTA, Monica Niculescu e numărul 174 WTA, iar Gabriela Ruse, înlocuitoarea Simonei Halep, se află pe 166 WTA.

The post Simona Halep, antrenată de Darren Cahill la București! Australianul a avut o reacție memorabilă: „Coniacul tatălui tău m-a făcut să trec peste asta” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă