Simona Halep, amintire de neuitat alături de unul dintre actorii săi favoriți, Ion Caramitru. Maestrul a părăsit „scena” definitiv

1 lună in urmă 45

Simona Halep, amintire de neuitat alături de unul dintre actorii săi favoriți, Ion Caramitru. În decembrie 2015, campioana din Constanța a fost prezentă la celebra piesă de teatru, „Dineu cu proști”, cu regretatul Ion Caramitru și Horațiu Mălăele.

Fostul lider WTA, Simona Halep a decis, în iarna dintre 2015 și 2016, să-și încarce bateriile alături de familie, în România. Printre activitățile pe care le-a ales a fost și vizionarea unui piese de teatru.

La mare vogă, în acea perioadă, era piesa „Dineu cu proști”, avându-i ca protagoniști pe doi dintre cei mai mari actori contemporani, Ion Caramitru și Horațiu Mălăele.

Ion Caramitru, unul dintre actorii favoriți ai Simonei Halep

Simona Halep nu a regretat nicio secundă faptul că și-a dedicat seara acestei piese de teatru. A postat în mai multe rânduri pe Instragram, pentru a se „lăuda” cu oamenii frumoși pe care i-a întâlnit cu ocazia acestei piese.

Constănțeanca a realizat un selfie de colecție alături de cei doi legendari actori români: Ion Caramitru și Horațiu Mălăele. Cu siguranță, maestrul Mălăele s-a bucurat foarte mult să o aibă alături pe campioana de la Roland Garros și Wimbledon, fiind și el un mare împătimit al tenisului.

Fotografia a fost însoțită de mai multe hastaguri care reflectă starea de spirit a Simonei: „Ce pot să mai zic”, „Dineu cu proști”, „Deosebit”, „Horațiu Mălăele”, „Ion Caramitru” și „Mulțumesc”.

Marele actor Ion Caramitru a murit duminică, 5 septembrie. Vestea vine după ce artistul a suferit în ultima perioadă de mai multe probleme de sănătate și a fost internat la Spitalul Elias din Capitală.

Conform Mediafax.ro, Ion Caramitru a suferea de o infecție în sânge.

Marele actor și regizor Ion Caramitru a reușit să bucure sufletele a milioane de români prin piesele sale de teatru și filmele în care a jucat. Între 1996 și 2000, el a lucrat ca ministru al Culturii.

În timpul carierei, Ion Caramitru a câștigat numeroase premii pentru activitatea sa. Astfel, în 1976, el a câștigat Premiul revistei Cinema pentru interpretare. În 1980 a câștigat Premiul Asociației Cineaștilor.

The post Simona Halep, amintire de neuitat alături de unul dintre actorii săi favoriți, Ion Caramitru. Maestrul a părăsit „scena” definitiv appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă