Simona Halep a vrut să își rupă rochia de nervi! Imaginea neputinței surprinsă în semifinala cu Aryna Sabalenka de la Stuttgart | FOTO

2 săptămâni in urmă 28

Simona Halep (România, 3 WTA) nu a găsit soluții în semifinala cu Aryna Sabalenka (Belarus, 7 WTA) de la Stuttgart, iar asta a scos-o din sărite pe eleva lui Darren Cahill. 

Simona Halep a avut câteva reacții nervoase, sâmbătă, în timpul meciului pierdut cu scorul de 3-6, 2-6! Românca a dat cu racheta de pământ, iar la un moment dat a fost la un pas să își rupă echipamentul!

Simona a tras cu putere de rochia pe care a purtat-o în semifinala turneului WTA 500 de la Stuttgart! Faptul că nu a putut dicta ritmul în fața Arynăi Sabalenka a iritat-o teribil pe a treia jucătoare a lumii.

Simona Halep a vrut să își rupă rochia de nervi în semifinala de coșmar cu Aryna Sabalenka de la Stuttgart

Simona Halep nu a jucat tocmai rău în semifinala de la Stuttgart, dar adversara ei a avut o forță net superioară! Simona nu a realizat nici măcar un break în fața bielorusăi, lucru care a enervat-o foarte tare! Simona a dat cu racheta de pământ și a vrut să își rupă rochia de nervi!

Halep nu a reușit nici de această dată să avanseze în finala de la Stuttgart, ea mai luptând pentru accederea în ultimul act în două rânduri! În anul 2016, Simona a pierdut în fața Carolinei Wozniacki, scor 5-7, 7-5, 2-6, iar la ediția din 2017 a fost răpusă de Laura Siegemund în semifinale, scor 4-6, 5-7.

The post Simona Halep a vrut să își rupă rochia de nervi! Imaginea neputinței surprinsă în semifinala cu Aryna Sabalenka de la Stuttgart | FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă