Simona Halep a urlat de nervi în finala Transylvania Open. Ce a deranjat-o

3 săptămâni in urmă 19

  • Liga 2: Astra - Petrolul, duminică, 12:30, Digi Sport 1

  • Finala Transylvania Open: Simona Halep - Anett Kontaveit, duminică, 17:30, Digi Sport 2

Simona Halep a urlat de nervi în finala Transylvania Open. Ce a deranjat-o

După ce a pierdut cu 2-6 primul set, românca a fost aproape să întoarcă soarta meciului în debutul actului secund, însă la un moment dat nervii i-au cedat.

Ce a deranjat-o pe Halep au fost greșelile neforțate. La 2-1 și 15-15, pe propriul serviciu, Halep a făcut o nouă greșeală neforțată și a trimis în fileu. A fost momentul în care s-a mustrat singură și a dat cu racheta de pământ.

VIDEO cu momentul în care Simona se enervează:

Halep țintește primul trofeu din 2021, Kontaveit vrea la Turneul Campioanelor

Simona Halep (30 de ani) n-a mai câștigat un turneu WTA din septembrie 2020, când s-a impus pe zgura de la Roma. Constănțeanca, fost lider mondial, are 22 de titluri WTA la simplu.

Anett Kontaveit (25 de ani) are cel mai bun sezon al carierei, cu trei titluri WTA (Cleveland, Ostrava, Moscova). Sportiva din Estonia are 14 victorii consecutive pe suprafață rapidă în sală.

Marea miză pentru Kontaveit este calificarea la Turneul Campioanelor de la Guadalajara (10-17 noiembrie), pe care o poate obține doar în cazul în care va câștiga finala de la Cluj.

Simona Halep și Anett Kontaveit s-au mai înfruntat de trei ori în circuitul WTA, iar românca s-a impus de fiecare dată, în minimum de seturi.

Etichete: simona halep , anett kontaveit , simona halep-anett kontaveit , finala transylvania open
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă