Simona Halep a stârnit hohote de râs în Australia! Ce a pățit când a vrut să imite trucul lui Darren Cahill cu mingile de tenis | VIDEO

1 lună in urmă 9

Simona Halep (2 WTA) transformă de obicei antrenamentele în lupte încrâncenate, dar a oferit, totuși, și o fază amuzantă înainte de Australian Open (8 – 21 februarie).

Darren Cahill (55 de ani), antrenorul australian al Simonei Halep (29 de ani), a reușit un truc genial cu mingile de tenis, provocându-i pe tenismenii din toată lumea să îl încerce la rândul lor.

Darren a aruncat 6 mingi de tenis în aer, reușind să le prindă pe toate cu racheta la aterizare. Halep a încercat și ea același truc, dar a fost protagonista unui epic fail.

Simona Halep a stârnit hohote de râs când a încercat să îl imite pe Darren Cahill

Atmosfera în echipa Simonei Halep este foarte relaxată înaintea primelor turnee oficiale din 2021! Halep debutează luni, de la 09:30, într-un meci cu Anastasia Potapova, la turneul WTA Gippsland Trophy” de la Melbourne. Până atunci, Darren Cahill i-a predat o lecție de îndemânare elevei sale!

Simo was pretty close too… 😂😂😂 pic.twitter.com/6ZTP8Rep3M

— SimoReactions (@Simoreactions) January 31, 2021

În momentul în care Simona Halep a încercat trucul cu mingile realizat la perfecție de antrenorul ei, constănțeanca a stârnit hohote de râs! Mingile aruncate în aer de numărul 2 mondial s-au împrăștiat în toate direcțiile. În ciuda gafei de la antrenament, Simona a demonstrat vineri că știe să execute lovituri de finețe.

Simona Halep a gafat la antrenament, dar a făcut show în meciul cu Ashleigh Barty

Simona Halep a reușit lovitura meciului în fața australiencei Ashleigh Barty, un tweener de toată frumusețea prin care a ridicat spectatorii în picioare. Faza a avut loc în cadrul turneului demonstrativ Day at the Drive”, la care au participat și Serena Williams, Rafael Nadal sau Novak Djokovic.

🎾 Avustralya'daki tenis heyecanı Adelaide'de düzenlenen "A Day at the Drive" gösteri turnuvasıyla başladı. Hem de dolu tribünlerle. 🥳

📌 Simona Halep, güzel bir "tweener"la topu kurtarıyor ve seyircilerin alkışını alıyor. 👏 pic.twitter.com/wd9m0bWJra

— Eurosport TR (@Eurosport_TR) January 29, 2021

Aflată într-o poziție dificilă, cu spatele la teren, Simona a ales să returneze mingea în stilul maestrului elvețian Roger Federer! Iar româncei i-a reușit lovitura, trecând mingea peste fileu. Nici că se putea un început de sezon mai bun pentru Simona Halep, care a fost mai puternică decât liderul clasamentului WTA în primul meci din 2021!

The post Simona Halep a stârnit hohote de râs în Australia! Ce a pățit când a vrut să imite trucul lui Darren Cahill cu mingile de tenis | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă