Simona Halep a revenit pe teren! Antrenament alături de Darren Cahill: „Bine ai revenit în cea mai frumoasă țară din lume!”

1 lună in urmă 17

Articol de GSP - Publicat luni, 12 aprilie 2021, 17:02 / Actualizat luni, 12 aprilie 2021 17:15

Simona Halep (29 de ani, 3 WTA) a reluat astăzi antrenamentele, sub privirile antrenorului Darren Cahill. Australianul a venit special în România pentru a pregăti alături de eleva sa sezonul de zgură. 

După două săptămâni în care a stat departe de terenurile de tenis, Simona Halep a efectuat azi un prim antrenament alături de Darren Cahill, pe care l-a întâmpinat cu un mesaj special:

„Bine ai revenit în cea mai frumoasă țară din lume, Darren! Pirma zi de antrenament două săptămâni de recuperare și înapoi pe zgură. Astăzi a fost o zi bună”, a scris Halep pe rețelele de socializare.

Simona Halep va participa la patru turnee pe zgură

„Regina Zgurii” nu va fi prezentă în Fed Cup, contra Italiei, dar va participa la patru turnee pe suprafața cărămizie: Stuttgart (19-25 aprile), Madrid (29 aprilie-8 mai), Roma (10-16 mai), Rolland Garros (30 mai-13 iunie).

În următoarele zile, Darren Cahill va superviza din România antrenamentele Simonei Halep, care se pregătește să înceapă segmentul preferat din calendar: ”Cred că zgura e o suprafață pe care își poți construi mult mai bine jocul. E bună și pentru acumularea de putere în picioare, crește inteligența jocului”, spunea Cahill în urmă cu câteva luni.

Simona Halep, retragere înainte de România - Italia

Simona Halep nu e încă refăcută complet din cauza problemelor medicale avute în prima parte a sezonului, unele care au dus și la abandonul de la WTA Miami. Astfel, ea nu va juca în meciul din week-end cu Italia, contând pentru „Billie Jean King Cup”.

„Din păcate, Simona Halep nu mai poate juca pentru România în întâlnirea cu Italia, nerefăcându-se la timp după accidentarea la umăr. Simona nu s-a putut antrena deloc în ultima perioadă, așa că nu putea veni la echipă nepregătită”, se arată în comunicatul Federației Române de tenis.

VIDEO George Cosac: „Angela Merkel întreabă mereu ce face Simona Halep”

Citește și alte știri din tenis: 

O jucătoare s-a revoltat după amânarea Roland Garros și o atacă pe Roxana Mărăcineanu: „E o calamitate!” » Cum a răspuns românca

OFICIAL Încă o lovitură pentru România! După Simona Halep, o altă jucătoare importantă a declarat forfait pentru meciul cu Italia din „Billie Jean King Cup”

Playtech: ȘOCANT! Florin Ristei, derapaj GRAV la adresa Ramonei Olaru la Neatza. Răzvan Simion a intervenit prompt


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă