Simona Halep a revenit în țară, după eliminarea de la Indian Wells: „Știam că va fi greu”. Ce spune despre viitorul său | FOTO & VIDEO

2 săptămâni in urmă 22

Simona Halep (30 de ani, locul 17 WTA) a fost eliminată de la Indian Wells și a revenit în țară pentru a se antrena înainte de participarea la turneul de la Moscova.

Simona Halep a întâlnit-o în turul al treilea de la Indian Wells pe jucătoarea din Belarus, Aliaksandra Sasnovich (27 de ani, locul 100 WTA), și a pierdut în două seturi, scor 5-7, 4-6.

„Let’s keep working (n.r. Să continuăm să muncim)”, a scris Simona Halep, pe contul ei de Twitter, la scurt timp după eliminarea de la Indian Wells.

Simona Halep a revenit în țară, după eliminarea de la Indian Wells

La revenirea în țară, Simona Halep a vorbit despre parcursul ei la Indian Wells, faptul că a ratat întâlnirea cu Emma Răducanu, colaborarea cu Adrian Marcu, dar și viitorul său.

„A fost obositor, a fost un drum lung, am avut o escală de vreo șapte ore. Nu a fost ușor, dar bine că sunt acasă. E greu, după accidentare. Nu pot să spun că sunt mulțumită de ceea ce a fost acolo, dar sunt sănătoasă, nu am dureri și știam că va fi greu, știam că o să fie un sfârșit de an destul de greu. Sunt ok, sunt pozitivă și aștept să mă reîntorc pe teren la antrenamente.

Da, și pentru celelalte (n.r. românce)… Am văzut niște rezultate acum… Da, e greu să joci Indian Wells în octombrie, s-a schimbat totul, dar cine joacă bine e meritul lor.

Se amână întâlnirea cu Emma. La Cluj poate. Doar ne salutăm și am felicitat-o pentru ceea ce a făcut, pentru că este extraordinar.

(n.r. Gabi Ruse spunea că și-a îndeplinit un vis făcând echipă la dublu cu Simona Halep) Mă bucur să aud acest lucru, a fost frumos, chiar ne-am simțit bine și sper să mai jucăm împreună și să câștigăm mai multe meciuri.

(n.r. Cum e să lucrezi cu Adrian Marcu?) Foarte bine, chiar mi-a plăcut foarte mult la acest turneu, este o atmosferă plăcută, un om deosebit și mă simt bine cu el.

La Moscova e greu cu antrenamentul, sunt două terenuri, două săli și nu este comod, mai ales cu restricțiile de acum. Am preferat să vin acasă și să plec peste două zile.

Am avut destul timp liber anul acesta, mă bucur că sunt aptă să joc și, da, voi juca la Moscova și la Cluj.

(n.r. despre creșterea cazurilor de COVID din România) Mă îngrijorează și îmi pare rău să aud ce se întâmplă în spitale, este foarte trist. Sper ca toți oamenii să înțeleagă din această întâmplare și să se vaccineze, pentru că, cu siguranță, așa cum spun medicii, ne protejează”, a spus Simona Halep, la revenirea în România.

Simona Halep va participa la Transylvania Open, turneu organizat la Cluj, în perioada 25-31 octombrie. Organizatorii vor pune la bătaie premii în valoare totală de 235.238 de dolari. În total, la acest turneu vor participa 32 de jucătoare la simplu și 16 echipe la dublu.

Înainte de a evolua la Cluj, Simona Halep va merge la Moscova, turneu organizat în perioada 18-24 octombrie.

The post Simona Halep a revenit în țară, după eliminarea de la Indian Wells: „Știam că va fi greu”. Ce spune despre viitorul său | FOTO & VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă