Simona Halep a revenit în România după eșecul de la Indian Wells! Ce spune despre un duel cu Emma Răducanu

1 săptămână in urmă 33

  • Media: Fotbal Club, miercuri, 19:30, Digi Sport 1

  • Media: Digi Sport Special, miercuri, 21:30, Digi Sport 1

Campioana noastră a revenit în țară, iar, la aeroport, și-a făcut timp și a răspuns întrebărilor reporterilor.

Simona a mărturisit că nu este mulțumită de parcursul său de la Indian Wells, dar este conștientă că nu poate juca la cel mai înalt nivel după o accidentare care a ținut-o mult timp departe de terenul de tenis.

A fost un drum lung, cu o escală mare, de șapte ore, dar bine că sunt acasă. Este greu după accidentare.

Nu pot să spun că sunt mulțumită de ceea ce a fost acolo, dar sunt sănătoasă, nu am dureri. Știam că va fi un sfârșit de an destul de greu. Sunt ok, sunt pozitivă și abia aștept să mă întorc pe teren la antrenamente.

E greu să joci Indian Wells în octombrie, s-a schimbat totul, dar este meritul celor care joacă bine”, a mărturisit Simona Halep.

În ceea ce privește un duel cu Emma Răducanu, campioana de la US Open, Simona spune că abia așteaptă să o întâlnească pe jucătoarea din Marea Britanie. Halep a mărturisit că a felicitat-o pe Emma pentru reușita de la US Open.

S-a amânat întâlnirea cu Emma. Poate la Cluj. Doar ne salutăm și am felicitat-o din nou pentru ce a făcut, pentru că este extraordinar. Mi-a plăcut mult la acest turneu, este o atmosferă plăcută, un om deosebit și mă simt bine cu el”, a mai spus Halep.

Pentru Simona Halep urmează turneele de la Moscova și Cluj, acolo unde va fi prezentă și Răducanu: ”Acolo este greu cu antrenamentele. Sunt două săli și nu este comod. Am preferat să vin acasă și să plec peste două zile. Am avut destul timp liber anul acesta. Mă bucur că sunt aptă să joc și voi juca la Moscova și la Cluj”.

Etichete: simona halep , indian wells , emma raducanu
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă